Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb18

Bajnokok Ligája-tavasz – tippjáték!

 BL-tippjáték 3 hozzászólás

Indul a BL-tavasz tippjáték!

Rutinos, rendszeres olvasóink már részt vettek néhány Tippek.com által rendezett tippversenyen. A legutóbbi az Európa bajnokság idejére kiírt móka rendkívül népszerű volt. Most jön egy ugyanolyan, csak a BL  apropóján.  Természetesen ez is a Sportingbet jóvoltából jöhetett létre, és most is egy rakást pénzt lehet zsebre vágni. Virtuálisan, hiszen feltöltés formájában érkezik a lé.

A játék két részletben zajlik majd, és a májusi Rómában rendezendő fináléval zárul. Február 24-25-én lesznek az odavágók. Ezek a meccsek szépen fel lesznek sorolva egymás alá, és csak annyi a teendő, hogy bepöttyinted a tipped és rákattintasz a ‘szavazok’ gombra.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntője lesz tehát a játék első egysége. A 16 összecsapás után összegezzük az eredményeket és az első három helyezett feltöltést kap a Sportingbettől.

Nyeremények:

1. hely: 150 €
2. hely: 75

3. hely: 25

A játék második része a negyeddöntőkkel kezdődik, mégpedig tiszta lappal! Tehát mindenki nulla, azaz 0 ponttal fog rendelkezni, tehát akár másodszor is meg lehet nyerni a fődíjat! Tehát a negyeddöntő – elődöntő – döntő kombó után szintén “küldjük” a fenti nyereményeket!

Indulási feltételek:

Bárki játszhat a BL-tavasz-tippjátékban, aki regisztrál a Tippek.com-ra, ám csak azok nyerhetnek, akik a tippelés időpontjában(!) rendelkeznek a Sportingbetnél azonosítóval! /A számot email-ben kérjük el az aktuális győztestől./

Regisztrálj most a Sportingbetre!

Fontos! A tippeket minden alkalommal a mérkőzések kezdési időpontjáig lehet leadni! Ez – mivel orosz csapat már nincs versenyben – minden esetben 20.45 óra. Ez tehát a fogadási határidő!

Az első kör: gyere és fogadj azonnal!

Szabályok:

1. Csak regisztrált játékos játszhat a Tippek.com-on!
2. A tippek alapján győztest hirdetünk a nyolcaddöntők, majd a teljes sorozat végén is.
3. Az első helyezett 150, a második 75, a harmadik pedig 25 euró feltöltést kap a Sportingbettől.
4. Amennyiben holtverseny alakul ki, sorsolással döntjük el a sorrendet!

5. Nyereményt csak az kaphat, akinek a tippelés időpontjában van Sportingbet-azonosítója!
6. Amennyiben egy személy, egy Sb-azonosítóval többször regisztrál, azonnal töröljük!
7. Amennyiben egy személynek több Sb-regisztrációja is van, nem kap feltöltést.
8. A szerkesztőség fenntartja a jogot arra, hogy jelen szabályokat a tetszése szerint megváltoztassa, módosítsa, vagy kibővítse, mégpedig úgy, hogy az újonnan érvényes szabályokat megjelenteti a Tippek.com weboldalán.Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!