Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec06

Makulátlan ruszkik

 egyéb sport 8 hozzászólás

Erős a gyanúm, hogy a harmadik csoportmérkőzés sem fog majd ki az orosz csajokon, így aztán három győzelemmel abszolválják a csoportkört.

Kilenccel verték el az osztrákokat, akik ennek utólag örülhettek is, mert aztán a svédek 14 góllal (24-10) lesöpörték őket. Mindkét félidőben 5 gólt lőttek a “sógorok”…

No de ne róluk trécseljünk, hiszen az oroszok meccsére fogadunk. Akik a második összecsapásukon a fehérorosz válogatottat is leverték. A svédek viszont csak ikszeltek a beloruszokkal, így mindenképpen nyerniük kellene Oroszország ellen, ha a csoport élén szeretnének végezni.
Erre azért elég csekély a sansz, noha rengeteget fejlődött a svéd női kézi. A ruszkik három győzelemmel sétálnak tovább a csoportból.

1. Oroszország – Svédország

H – Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,40; bet-at-home: 1,40

Kézilabda – női Európa-bajnokság
fogadási határidő: szombat, 18.15

2. Németország – Horvátország

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50; bet-at-home: 1,50

Kézilabda – női Európa-bajnokság
fogadási határidő: szombat, 18.15

3. Ausztria – Fehéroroszország

V – Sportingbet: 1,25; Bwin: 1,30; bet-at-home: 1,30

Kézilabda – női Európa-bajnokság
fogadási határidő: szombat, 20.15Hozzászólások
 • euroaron december 08. 08:31 (#1) | Válaszolok

  1 Chelsea+MU+Juve = H+H+H
  2 Pool = DV
  3 Sporting = DV
  4 Inter = DV
  5 Atlético = DV
  6 Fior = DV

  kombó: 123,145,246,356

  meg ugyanezek szimpla gyűjtőbe is, csak DV helyett dnbvel.

 • Lacika1 december 08. 11:07 (#2) | Válaszolok

  Szia Áron.Mostanság találtam ki egy újfajta kulcsot tippmixre.(nembizti hogy én találtam ki,de én is:),mert máshol még nem taliztam vele.) A lényeg:Ki választok 6-12 meccset.(mondjuk most 8at.) 3as kötésben adom fel,úgy hogy a meccsek egymás mellett kell hogy jöjjenek. 1234 2345 3456 4567 5678 igy már 8/4 nyer ha egymás allatt jön be bárhol.Mindenek elött viszont nagyság szerint sorba rakom az oddsokat.1.lesz a legkisebb(mondjuk 2,1) 8. a legnagyobb (3,1) Ebben az esetben már 1,5 oddsal is nyereségesek vagyunk. Lehet még azt is csinálni hogy két páros sorszámot és két páratlan sorszámot kell eltalálni,(vagy 1 páros egy páratlan)és akkor is nyerünk,csak úgy már drágább a dolog,viszont minél több feltételhez kötjük annál nagyobb az esély.Igaz az minimumodds is nő.Papíron kipróbáltam a hétvégén és elég sok bejött volna.(8 nyertes szelvény huszon valamennyiből).Mit gondolsz?Kicsit késöbb leszek mert melóhelyen vagyok.Addig is üdv

 • euroaron december 08. 11:30 (#3) | Válaszolok

  lacika, ez hasonlít zoli módszeréhez! :)
  bár ő még a tétekkel is kombinál, és nagyobb tétellel dolgozik, mininum 18 esemény.
  amúgy a példádban hármas kötést mondasz, aztén mintha négyes kötést írnál… :D
  hatékony lehet,ha jön. de legalább hármas szorzót el kell érned gyűjtőnként, szerintem, első blikkre.

  van egy feltétele ennek a módszernek azért.
  legalább 50%ban hoznod kell a tuti.
  nem olyan könnyű az!

  lacika, inkább azon gondolkozz, hogyan tudnánk egymást segíteni! ez nem totó, ha te is, én is megjátszik ugyanazt, mindketten nyerünk/vesztünk! de nem egymás pénzét húzzuk!

  arra gondoltam, de ez oszitól is függ, hogy az szrt műsorát hétfőn behúzni ide, mint ajánlatot. feltüntetve az eseményszám, kötésszám, esemény maga és típusa (foci, hoki), oddszok, és mellette sok hely!
  arra a sok helyre jópár kiválasztott, aki ténylegesen is nyomja az ipart, jelölést adhatna, hogy szerintem pl a juve-bate, az tuti egy, és akkor ki csatlakozik hozzá? nahát, heten még.
  persze ehhez kéne olyan is, hogy az egyes tippelők eredményessége, meg egy elég komoly szűrőmotor, merthogy pl a zsóti, az nagyonmeleg tippkeet ad, szóval őt fennatrtással, kivéve ha extra meleg, mert azt már lehet érdemes…
  ilyes.

  a tippelők fix gárda kéne legyen, heti legalább 10-20 tippel.
  egynek lennék én!
  ki még?

 • euroaron december 08. 11:32 (#4) | Válaszolok

  ja, meg csütörtökön is behúzni az szrt műsorát, hehe!
  ez kimaradt.

 • Lacika1 december 08. 12:06 (#5) | Válaszolok

  Mondjuk én.Jó az ötlet.Mostanában nagyon sokat mixelek.Az a baj hogy sok sipákolás lenne valószinű azok közt akik nem adhatnának tippeket.(miért nem?,énis vagyok olyan jó mint aza a köcsög Lacika1 :) ,miért kell fix gárda?….stb)Ismerjük ezeket a hisztiket a totó 9/4 nyomán kirobbant vitákból.(mintha vérre menne) Mellesleg az 1 éves kisfiam különbül viselkedik. Az ötlet nagyon jó csak hát ezekre a hisztizésekre készülni kell.(akinekneminge…) Nahát…tényleg elkurtam és 4 meccset adtam.Bocs:) A melóhelyen 1000 más dologra is figyelek föleg a feletteseimre,mert ha kiszurják hogy netezek.hurok

 • euroaron december 08. 12:15 (#6) | Válaszolok

  lehet ilyet csinálni, hogy primer tippelők (meghívásos “elit” klub), szekunder tippelők (mindenki más), és seggfejek (akik csak rombolnak).
  aztán ezekre is lehetne szűrni. a seggfej default kikapcsolva, de aki akarja, perverzitásból, ilyes, az bekapcsolhassa.

  fix gárda kell, mert a csak hobbiból havonta párszor tippelőkről nem lesz elég infó egy adott személyről, hogy értékelni lehessen a manővereit. ellenben a fix gárdát ajánlatait egy-egy hullámban képesek lehetnek érdemben eltolni, különösen nagyobb események, mint BL, UEFA, vb/eb selejtezők alkalmával.

 • Lacika1 december 08. 12:55 (#7) | Válaszolok

  Szerintem jó az ötlet.Én értemhogy fix gárda kell,csak ők értik e majd???:)

 • hocsaba december 08. 13:03 (#8) | Válaszolok

  Szevasztok

  Totorobert!

  Én csak az egyik érintett vagyok, hiszen jano47 nyílvántartásából is kiderült, hogy kb.3-4 hete nincs értelme az 1. ill. 2. értelmezésének, ugyanis azonos a pontszámunk. Tehát Áron 127. hozzászólásában az első lehet robert.90, és a második jómagam, és ez megfordítva is igaz. Mivel robert.90 nem válaszolt, válaszoltam én.

  Lehet , hogy a 137. hozzászólásomban használt „öreg totórókák” kifejezés félreérthető. Nem szándékoztam pejoratív jelzőként használni. Hiszen pontosan arról van szó, hogy ösztönös megérzéseik tapasztalataikon, megszerzett, rendszerezett ismereteiken alapulnak. Őket legyőzni – akármilyen statisztikát hozunk is létre – dicsőség!
  A „negatívisták” (Szűr Gyula szavaival élve) azonnal mindent „kontráznak”, egy megvető pillantást sem vetnek a bajnoki táblázatokra, az oddsmesterek oddsaira, a fogadótársak fogadásainak eloszlására, stb…Ez valóban idegesítő, sőt a kezdőket félrevezethetik.

  Amiről Áron a 140. hozzászólásában ír, az már biztos, hogy nem vonatkozhat rám: „ja igen. a totóban egymás ellen küzdünk. tuti itt, tuti ott. lehet sok fake is! amit ha sokan beveszik, csökkenthetem a potenciális versenytársak számát! hohóóó!
  nehéz így összedolgozni… bár állítólag mindenki akar.”. Szerda 24 óráig csak az Expekt totóval foglalkozom, ezután következhet a hazai éles játékom, és csak ezután a verseny. Igy szombat 10-11 körül tudom felrakni tippjeimet, akkor már senkit nem tudok félrevezetni!
  Egyébként valóban biztos, hogy a statisztikát és intuíciót egyesítő játék lehet a legsikeresebb, na és döntő a tőke. Itt már belép Áron 140. írásában megjelenő nagyon pozitív gondolat, amikor az összefogást hiányolja.
  Egyébként jano47-hez hasonlóan szintén nem értem, hogy miért akarod abbahagyni, hiszen pontszámod alapján nyílvánvaló, hogy Te az „öreg totórókák” csoportjába tartozól, nem a másikba.


Szólj hozzá Te is!