Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec03

Nagyot kaszálhatsz a csajokkal!

 egyéb sport 6 hozzászólás

Ma lép pályára először a magyar női válogatott a kézilabda Európa-bajnokságon, mégpedig az ősi rivális Románia ellen. Sajnos Görbiczéknek nem volt sok szerencséje a sorsolással, már a csoportból való továbbjutás is komoly erőfeszítéseket igényel.

A románokok kívül Dánia és Franciaország szerepel az A-csoportban, amely egyértelműen a legkeményebb négyes a kontinenstornán. Még akkor is, ha mindegyik válogatott fiatalabb, tapasztalatlanabb együttessel érkezett Macedóniába.
Mi magyarok is, hiszen nálunk is öt újonc van a keretben: a horvát Podravka Koprivnica balátlövője, Bulath Anita, a Dunaferrt erősítő beállós, Balogh Barbara, csapattársa, a balszélső Vincze Melinda, a debreceni kapus, Pastrovics Melinda és a Nyíradony jobbátlövője, Sopronyi Anett számára ez az Európa-bajnokság lesz az első megmérettetés tétmérkőzéseken a válogatottal.

A húzóemberek persze továbbra is a győriek lesznek, Pálinger, Görbicz, Vérten és Tomori. Ami biztos, hogy a szakemberek és a bukmékerek sem a magyar válogatottat tartják esélyesnek. Hogy ez az erős csoport, vagy a sok újonc jelenlétének a következménye nem tudni, de tény, meglehetősen jól fizetik Magyarország végső győzelmét:

A Sportingbet oddsai a végső győztesre:

Norvégia – 1.40
Oroszország – 7.00
Románia – 7.00
Németország – 13.00
Magyarország – 15.00
Dánia – 21.00
Franciaország – 51.00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!