Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr23

Foci vb 2010 – minden meccs élőben az MTV-n

 Foci vb 2010 16 hozzászólás

MTV adja a vb-t

MTV adja a vb-t

Örömteli hírrel szolgált ma a Magyar Televízió vezetése! A szinte minden háztartásban, akár még egy kettévágott rézhuzallal is fogható csatorna az összes, vagyis mind a 64 mérkőzést élőben fogja közvetíteni a nyári labdarúgó-világbajnokságról!

Sokáig ment a huzavona, hogy képes lesz-e a legatyásodott királyi adó leadni az összes vb-meccset, jó ideáig árulta is egy részüket, de végül nem sikerült vevőt találni, ami nem csoda, mert jórészt a lepattanókat kellett volna összeszedniük a többieknek. Na de ki az a szélütött, akinek kell egy Honduras–Chile vagy egy Új-Zéland–Szlovákia? Pláne csomagban…

De most már tényként közölhetjük: Somos Ákos, Somos Zoltán, Egri Viktor, Gundel Takács Gábor és Faragó Richárd kommentálásban valamennyi összecsapást az MTV-n nézhetünk, helyszíni közvetítésben.

A stúdióban pedig szakértők fogják segíteni a nézőket, Sallói Istvánt, Mészöly Gézát, Bognár Györgyöt és Bánfi “Vihogó” Jánost láthatjuk majd, de alkalmanként internetes szakírókat és a labdarúgást kedvelő sztárokat is berángatnak majd.
A csoportmérkőzések idején naponta három blokkal jelentkezik az adó: 12.55-től-18 óráig a két délutáni meccs, valamint közöttük stúdiócsevegések alkotják a programot, 20.05 és 22.40 között az esti mérkőzést lehet meglesni, 23.30 és 01.30 között pedig a napi összefoglalót. Az egyenes kieséses szakaszban 16 órakor kezdődik majd a program, míg az elődöntőktől kezdve az esti órákban.



Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!