Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr21

A nap képe – az értékes spanyol kupa

 foci 1 hozzászólás

itt még ép volt a kupa

itt még ép volt a kupa

Így ünnepelte a Real Madrid csapatkapitánya, Iker Casillas a tizennyolc év után, hősies és látványos (…) védekezéssel újra megnyert Copa del Reyt. Majd pedig így:

a busz alatt végezte a serleg

a busz alatt végezte a serleg

Hát igen, a kupa leesett, bizony leesett. De a kupa jól van!” – mondta a vélhetően minimálisan tudatmódosult Sergio Ramos. Ehhez képest a darabjait úgy kellett összeszedni az utcáról, és az ünneplésen sem volt ott a régen látott, nagy becsben tartott serleg…Hozzászólások
  • Gyula68 április 23. 19:35 (#1) | Válaszolok

    Hát …..,Igen!!!!Az R-MADRID(a rendszám is ) mostantól mindenen, és mindenkin, át gázol!!????Szerintem a 2 mérkőzéses BL-ben most már , Murinho a nyerő!Lehet,hogy megjegyzik majd a végén,hogy -végig védekezett 120 + 10′ percet( és a BIRÓ nem adott meg …x… 11-est( a Barcának) de, …MEG NYERTE a BL-t!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 év Múlva,ki emlékezik már a részletekre?A Barca képes megverni mindenkit a világon,(egy STÍLUSBAN) ha hagyják!De Murinho mindenhol magára vonja a figyelmet,és ha nyernek, ki foglalkozik azzal,hogy ,hogyan nyertek!!?!!Személy szerint ,egy MU-Barca DÖNTŐT 0:0 val, és 4 kapufával szívesebben néznék, mint egy R.M- MU 0:0-át 2 pirossal, és 12 sárgával és 8db 11-essel!!


Szólj hozzá Te is!