Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan16

A Rangers és a Hearts is betalál a derbin – tippeltünk!

 foci, skót labdarúgás Nincs hozzászólás

Rangers–Hearts rangadóval indul a skót másodosztály (Championship) 21. fordulója. A bajnokság második helyezettje fogadja otthon a félelmetesen gólerős első helyezettet.

A két csapat tehát egymás fölött/alatt helyezkedik el, a különbség köztük 13 pont. A Hearts nem igazán szorul rá a győzelemre, ettől függetlenül ne legyen kétségünk, hogy továbbra is szeretnék megtartani az eddig veretlen idényüket (17-3-0). Uralkodó?

A glasgow-iak ezzel szemben kissé szerényebb, ám így is tetszetős 13-2-5-ös mérleggel tartják lőtávon kívül követőiket – a második hely nincs veszélyben. Second choice?

Elkényeztetett szurkolók: Szinte biztosra vehetjük, hogy lesz gól a meccsen, ráadásul elég valószínű, hogy több is: a Rangers átlagban kettőt, aktuális ellenfele közel hármat rúg meccsenként. A kapott gólok tekintetében inkább a hazaiak tarthatnak az összecsapástól: 20 mérkőzés, 20 kapott gól, míg az edinburghi csapat viszont csak minden második mérkőzésén rontja gólkülönbségét.

Az előző idényben a Hearts oda-vissza elverte a Rangerst, ráadásul kettőt mindig rúgott. Számít?

Reméljük, hasonlóan gólgazdag meccs vár ránk:

Érzésünk szerint a presztízsmeccsen a Rangers – mint minden hazai bajnokiján – talál egy gólt, amit a Hearts sem hagy majd szó nélkül. Derbi!

Tippünk tehát:

Rangers–Hearts
D – TippmixPro: 2.80

Január 16., péntek
Championship, 21. forduló
TV: –

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!