Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr06

Locsolás után józanodjunk három meccsel

 angol labdarúgás, belga labdarúgás, foci, spanyol labdarúgás, TippmixPro, TippmixPro-tippek Nincs hozzászólás

A Crystal Palace–Manchester City, az Anderlecht–Charleroi és az Espanyol–Elche játékosai ma biztosan nem fogadták a locsolásért járó pálinkát. Mi meg okoskodtunk is egyet az oddsokkal.

A Crystal Palace otthon fogadja a címvédőt, de már nem az a kérdés, hogy a Manchester City megnyerheti-e bajnokságot, hanem az, hogy meg tudja-e tartani a második helyét, az Arsenal és a Manchester United ugyanis durván a nyakára nőtt.

Az utóbbi időben elég masszív csapat képét keltő hazaiak az utolsó két bajnokijukat megnyerték. A nagyok közül pedig a Liverpoolt és a Tottenhamet is elintézték már ebben az idényben otthon –a Cityt viszont utoljára 2001 decemberében sikerült megverniük.

A manchesteri kékek kisebb hullámvölgybe kerültek – utolsó 10 meccsükből csak négyszer győztek (4-2-4, 18–9) –, otthonuktól távol pedig már két meccs óta nem tudnak még pontot sem szerezni, ennek ellenére így is elég ütősek idegenben, konkrétan a második legjobbak a Premier League-ben (8-4-3, 31–16).

Ez itt a lényeg: a City nem hibázhat, ha Sergio Agüeróék kikapnak, lemondhatnak a címvédésről, de még a dobogós pozíció is oda lesz – nem valószínű, hogy ez pont ma fog bekövetkezni, 1.60-as oddsért a győzelmük tűnik reálisnak.

Szelvényünk:

Anderlecht–Charleroi (hétfő, 18:00, Digisport2)
H – TippmixPro: 1.50

Espanyol–Elche (hétfő, 20:00)
H – TippmixPro: 1.60

Crystal Palace–Manchester City (hétfő, 21:00, Digisport1)
V – TippmixPro: 1.60

Tét: 1 000 Ft
Nyeremény: 3 840 Ft

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!