Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan14

Bajnerék megállítják a Southamptont, ráadásul ezzel nyerünk egy kis pénzt is!

 angol labdarúgás, foci Nincs hozzászólás

Az angol FA-kupa harmadik fordulójának megismételt mérkőzésén Bajner Bálintot a soriban tudó Ipswich Town márpedig megállítja az Arsenal- és a Manchester United-verő Southamptont – legalábbis szerintünk.

Jól alakult eddig az új év a nyáron szétvásárolt szentek számára, hiszen a bajnokságban előbb az Arsenalt, majd a Manchester Unitedet intézték el, utóbbit ráadásul az Old Traffordon. Taps! Ezzel az impozáns teljesítménnyel Ronald Koeman együttese már a Bajnokok Ligája-indulást érő harmadik helyen tanyázik a Premier League-ben, megelőzve az előbb említett két együttest. Taps és ováció!

Arról, hogy 2015-öt tekintve mégsem százszázalékos a Southampton mérlege, egy fránya kiscsapat tehet…

Történt ugyanis, hogy az FA-kupa harmadik fordulójában az angol másodosztály (Championship) egyik élharcosa, az Ipswich látogatott a St. Mary’s-be, és ha már Bajner Bálinték ott jártak, gólt is lőttek. Megjegyezés: egyáltalán nem volt csúnya Ambrose fejese! A szentek ugyan válaszoltak Schneiderlin révén, de részükről mindössze ennyi volt az egész meccsben, semmi több. 1–1, és jöhet a megismételt mérkőzés.

Az első mérkőzés összefoglalója:

A traktorosok egy igazán remek szériát tudhatnak maguk mögött, ugyan a Championship előző fordulójában a rivális Derby County verte el őket, ettől függetlenül a legutóbbi 12 mérkőzésüket 8-3-1-es mutatóval hozták le, így – aktuális ellenfelükhöz hasonlóan – ők is a harmadik helyet foglalják el a bajnokságban, igaz, egy osztállyal lejjebb. (Ki tudja, meddig még?) Nekik is jár a taps!

A Southampton tehát egy nyert, míg az Ipswich egy vesztes bajnoki után várja a kupameccset. A kékek hazai pályán bizonyítanák közönségüknek, hogy a legutóbbi fiaskó csak egy kisiklás volt, míg érzésünk szerint a Southampton inkább a Premier League-re fókuszál, hiszen egyre reálisabbnak tűnik a BL-indulás. Az pedig ugye jócskán növelné a klub pénztárcáját, illetve presztízsét. A bajnokságban figyelniük kell, nem hibázhatnak.

Tippünk tehát:

Ipswich Town–Southampton
H – TippmixPro: 4.10

Január 14., szerda
FA-kupa, harmadik forduló – megismételt mérkőzés
TV: Sport 1, 20:45

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.

 
Szólj hozzá Te is!