Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb18

Basel–Porto – ezzel meg is triplázzuk a pénzünket!

 Bajnokok Ligája, foci Nincs hozzászólás

Két olyan csapat találkozik egymással a Bajnokok Ligája nyolcaddöntjében, amely nemcsak jó formában van, de saját bajnokságának éllovasai közé tartozik. Nézzük, mi sülhet ki a Basel–Portóból!

A Basel az elmúlt években rendszeres BL-résztvevőnek számít, az 2014–2015-ös kiírásban a Ludogorecet és a Liverpoolt megelőzve, de a Real Madrid mögött csoportmásodikként jutott a legjobb 16 csapat közé. A svájciak mindig nagyon veszélyesek, otthon pedig rendkívül motiváltak, ráadásul stabil teljesítményt nyújtanak. A bajnokságot magabiztosan vezetik, 2015-ben pedig még nem szenvedtek vereséget.

Paulo Sousa vezetőedző mindössze két játékosával nem számolhat: Ivan Ivanov, valamint Adama Traoré is sérüléssel küszködik.

A Porto csoportját vereség nélkül megnyerve jutott a nyolcaddöntőbe (4-2-0, 16-4). Ezzel a portugálok már 8 BL-mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, emellé pedig 19-5-ös gólkülönbséget hoztak össze. A kék-fehérek – minden sorozatot tekintve – utolsó 10 meccsükön 8-1-1-es mutatót produkáltak, legutóbbi 4 összecsapásukat pedig 12-1-es gólkülönbséggel megnyerték.

Julen Lopetegui vezetőedző a teljes kerettel számolhat, sérülés és eltiltás sem sújtja a portugálokat.

A két csapat várhatóan nem fog egymásnak esni, biztonsági játékra hajtanak, hogy aztán az utolsó meccsen döntsék el a továbbjutás sorsát. Mi a patthelyzetre fogadunk!

Tippünk tehát:
X – TippmixPro: 3.20

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!