Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan18

Bohózat Afrikában – videó

 foci Nincs hozzászólás

Az angolai Katongo (fehérben) lőtte be az egyenlítést jelentő tizenegyest

Az angolai Katongo (fehérben) lőtte be az egyenlítést jelentő tizenegyest

Javában zajlik az Afrikai Nemzetek Kupája Angolában, ami általában roppant hangulatos és európai szemmel igen érdekes, felüdülést jelentő esemény. Ám gyakran fullad kabaréba, mert egészen döbbenetes produkciókra képesek csapatok, játékosok. Most – a teljesség igénye nélkül – összeállítottam nektek egy kis kuncogni valót.

Fantasztikus képességű játékosokat láthatunk az afrikai kontinenstornán, mégis erős hiányérzetünk lehet, mert a színvonal finoman szólva is hagy kívánnivalót maga után. Némelyik meccs olyan unalmas, hogy bele-bele szundít az ember, ám akad olyan is, amit nem tud ott hagyni, mert annyira… röhejes.

A Mozambik-Gabon (2-2) meccs góljai szinte kivétel nélkül mosolyt csalnak az arcunkra. Döbbenetes, hogy milyen kapusok vannak Afrikában…

Itt meg indokolatlanul fejre állt a mozambiki portás:

Ez is a Mozambik-meccsen történt, bár ez csak egy szimpla-öngól…

A Kamerun-Zambia (3-2) ütközet is hozott pár érdekes momentumot. Sajnos a videón nem látszik a második zambiai gól előzménye, amikor is Kameni, a valóban jó nevű kameruni kapuvédő egy teljességgel indokolatlan kifutás után az alapvonal felé igyekvő támadót felrúgta. Ebből lett a tizi. A legviccesebb természetesen az első kameruni gól volt, Kennedy Mweene mozdulatát nehéz lesz alulmúlni.
Szólj hozzá Te is!