Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb03

A Schalkén verné el a port a Bayern, előzésre készül a Mainz – a Bundesliga 19. fordulója

 foci, német labdarúgás Nincs hozzászólás

A közel egy hónapos téli szünet után ismét dübörög a német bajnokság (Bundesliga), olyannyira, hogy a hétvégi fordulót követően most hétközben is megmérkőznek egymással a csapatok. Latolgatunk, tippelünk és fogadunk a TippmixPrón!

A Wolfsburg hétvégén valósággal sokkolta a Bayern Münchent, amely most a Schalke ellen állíthatja vissza renoméját. A Mainz győzelme esetén megelőzheti a tabellán jelenlegi ellenfelét, a Hannovert, míg a Mönchengladbach a kiesés szélére sodorhatja a Freiburgot…

Bayern München–Schalke

A Bayern München hibátlan szezonjának a Wolfsburg vetette véget, ráadásul nem is akárhogy: a farkasok valósággal kiütötték a bajorokat a Bundesliga legutóbbi fordulójában (4–1). A Schalke viszont egy győztes meccs után várhatja a találkozót, ám így is inkább a gelsenkirchenieknek van félnivalójuk, ugyanis a Bayern hazai pályán eddig mind a 9 találkozóját megnyert a bajnokságban 27 lőtt és 2 kapott góllal, míg a Ruhr-vidékiek kevésbé ütősek idegenben (3-0-5, 12-12).

A két csapat legutóbbi 6 mérkőzése meddő müncheni fölényt mutat: 5 győzelem, 1 döntetlen és 21 lőtt és mindössze 2 kapott gól. Az a bizonyos iksz viszont a Bundesliga jelenlegi szezonjában született. A Schalke tehát azon kevés csapatok egyike, amely képes volt pontot rabolni a bőrnadrágosoktól.

Augusztusban 1–1-es eredmény született:

A hétvégi fiaskó ellenére is a Bayern München a találkozó esélyese, főleg a sebzett vad szerepében tetszeleg. A bajorok hazai győzelme számunkra nem kérdéses, a statisztikának hiszünk, vagyis abban, hogy 2-3 gólt láthatunk a találkozón.

Tippünk tehát:
Gólszám 2-3– TippmixPro: 2.35

Tippünk a Bundesliga 19. fordulójának keddi mérkőzéseire:

Mönchengladbach–Freiburg
H – TippmixPro: 1.52

Eintracht Frankfurt–Wolfsburg
V – TippmixPro: 1.85

Hannover–Mainz
Mindkét csapat szerez gólt – TippmixPro: 1.60

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!