Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb20

Na, ne már! Kiesési rangadó Stuttgartban a Dortmund ellen? Reus majd elintézi, hogy ne így legyen!

 foci, német labdarúgás Nincs hozzászólás

A Stuttgart és a Borussia Dortmund is meglehetősen viharos szezont tudhat maga mögött, bár egyre inkább úgy tűnik, a fekete-sárgák kezdik megtalálni régi önmagukat. De nézzük, mire számíthatunk a Bundesliga 22. fordulójának nyitónapján!

A Stuttgart az előző idényben épphogy csak megúszta a kiesést, ám most nagyon úgy tűnik, nem tudja majd elkerülni. A svábok 7 meccs óta képtelenek nyerni, otthon pedig egyáltalán nem szerepelnek jól, konkrétan a legrosszabb hazai mérleggel bírnak: 10 forduló, 5 pont, 1-2-7-es mutató, 4-19-es gólkülönbség.

Huub Stevens vezetőedző kénytelen nélkülözni néhány játékosát: Anonio Rüdiger, Daniel Divadi és Daniel Ginczek is sérült. Sárga lapok miatt pedig a csapat kapitánya, Christian Gentner sem léphet pályára. Helyén valószínűleg a Baseltől szerződtetett Serey Die kap lehetőséget.

A Dortmund lendületben van, Marco Reus visszatérése kulcsfontosságú volt, utolsó két bajnokiját megnyerte a csapat (a Freiburgot 3–0-ra, a Mainzot 4–2-re verték), ráadásul ezeken több gólt rúgott, mint előtte az egész idényben. A Borussia jövő héten Torinóban, a Juventus otthonában vendégeskedik majd a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ám mégsem engedheti meg, hogy tartalékosan lépjen pályára.

Jürgen Klopp sérülés miatt nem számolhat több játékosával sem: Mats Hummels, Erik Durm, Kevin Grosskreutz sem bevethető.

Jó előjel a fekete-sárgák számára, hogy 9 mérkőzés óta veretlenek a Stuttgarttal szemben (4-5-0, 22-13), szeptemberben 2–2-es döntetlent játszottak egymással, most azonban a lendület, a szív és persze Marco Reus sima dortmundi győzelmet szállít – mi erre fogadunk!

Tippünk tehát:
V – TippmixPro: 1.6
0

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!