Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb19

Most akkor az Inter Glasgow-ban szakítja meg a Celtic hétmeccses győzelmi sorozatát?

 Európa-liga, foci Nincs hozzászólás

Az Európa-liga egyenes kieséses szakaszában a skót bajnokság éllovasa, a Celtic otthon fogadja a középcsapattá „szelídült” Intert. Mi lesz? Hogy lesz? Megnéztük.

A Celtic jelenleg az első a skót bajnokságban. Az Európa-ligában csoportja második helyén végzett a Red Bull Salzburg mögött (2-2-2, 10-11), otthon 2-0-1-es mérleget és 4-4-es gólkülönbséget hozott össze, ám utolsó 3 El-meccsét nem tudta megnyerni. Minden sorozatot tekintve azonban már hét mérkőzés óta képtelenség megverni a glasgow-iakat, gólt is csak egyszer kaptak.

Ronny Deila menedzser két játékosát kénytelen nélkülözni: Cherlie Mulgew és Mikael Lustig is sérüléssel bajlódik.

Az Inter a 10 helyen áll a Serie A-ban. Az Európa-ligában kvartettje élén zárt, az kupasorozat idei kiírásában még nem szenvedett vereséget (5-3-1, 15-2), idegenben 2-2-0-át és 5-1-es gólkülönbséget hozott össze.

Roberto Mancini vezetőedző nem számolhat Marco Andreolli, Yuto Nagatomo, Jonathan, Danilo D’Ambrosio játékával sem, mindannyian sérültek.

A Celticnek megy otthon, az Internek megy idegenben, de az olaszok várva a milánói visszavágóra nem valószínű, hogy erőltetni fogják a támadó játékot. Mi az ikszre tippelünk!

Tippünk tehát:
X – TippmixPro: 3.20

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!