Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc21

Csikar-szögből lőtt gyönyörű gólt Suárez – videó

 foci Nincs hozzászólás

Suárez nagyszerű gólt lőtt nullszögből

Suárez nagyszerű gólt lőtt nullszögből

Továbbra is kiválóan szerepel a bajnokságban a Liverpool Kenny Dalglish irányításával, a Manchester United legyőzése után Sunderlandből is elhozták a három pontot a Vörösök. A télen igazolt uruguayi gólvágó, Luis Suárez ismét bizonyította, hogy kiváló vétel volt, zseniális gólt lőtt.

Sejteni lehetett, hogy – rövid távon – a Liverpool télen vásárolt támadói közül Suárez minden szempontból jobb vétel lesz, mint Andy Carroll. Az uruguayi csatár 15 millió euróval olcsóbb volt, pedig képességben és gólérzékenységben sem marad el az angoltól, sőt. Az eddig öt bajnokiján két gólt lőtt, plusz néhány gólpassz is került a neve mellé. A MU elleni 3-1-es diadal alkalmával például két találatot is előkészített, nem is akárhogy.
A hétvégén Sunderlandben lőtte meg második gólját, mellyel bebiztosította a ‘Pool a győzelmét. Egy bedobás után jobb oldalon az alapvonalnál slisszant be egészen ötösig, majd nullszögből váratlanul csőrrel rászúrta. Mignolet kapus reflexből felkapta a bal karját, de esélye sem volt a technikailag  tökéletesen kivitelezett lövés ellen.

Íme a Csikar-gól:

Sunderland–Liverpool 0–2 (0-1)
gól: Kuyt 34. – 11-esből, Suárez 77.
Szólj hozzá Te is!