Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún13

Az E-csoport és a nap rangadóját eléggé bevállaltuk

 Euro 2016, foci, TippmixPro, TippmixPro-tippek Nincs hozzászólás

Belgium–Olaszország
Ez a nap és az E-csoport rangadója, amelyik csapat nyer, lépéselőnybe kerülhet.

A belgák rettentően magabiztosan szerepeltek a selejtezősorozatban, csoportjukat megnyerték, egyedül csak Walestől kaptak, és 24–5-ös gólkülönbséget hoztak össze, ami finoman szólva sem rossz. A felkészülési időszakban megverték Olaszországot, Svájcot és Norvégiát, Finnország ellen egy döntetlenre voltak jók, Portugáliától viszont kikaptak.

Wilmots keret nem kicsit erős, talán nem is akkora túlzás azt mondani, hogy az egyik legerősebb a tornán. Valószínűleg sok szövetségi kapitány szívesen látná csapatában mondjuk Courtois-t, Vertonghent, Vermaelent, Nainggolant, Fellainit, Hazardot, De Bruyne-t vagy Lukakut. Ők ez Eb titkos esélyesei.

Olaszország magabiztosan és veretlenül nyerte meg csoportját Horvátország és Norvégia előtt. Ami viszont a legszembetűnőbb volt, hogy a gólokkal adós maradt a csapat (16–7). A felkészülési időszakban felemásra sikeredet, kikaptak a belgáktól és a németektől, ikszeltem Romániával és Spanyolországgal, viszont legutóbbi két meccsüket megnyerték Skócia és Finnország ellen.

Az Eb végén távozó Conte nem panaszkodhat keretére, akadnak bőven klasszisok és rutinos játékosok is: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, De Rossi, Motta, Immobile, Pellé és El Shaarawy.

A győzelem fontos lenne mindkét csapatnak, viszont nem hinnénk, hogy nagyot kockáztatna bármelyik csapat is. Bár a tornán eddig nem jellemező eredmény a döntetlen, ennek ellenére a biztonsági játékra és egy kiadós ikszre számítunk.

Tippünk tehát:

Belgium–Olaszország
X – TippmixPro: 3.00

Ha ezt így megteszed 1000 forinttal, a nyereményed bizony 30000 forint lehet.

Amúgy a magyarok Eb-győzelméért meg 300-szoros pénzt fizetnek, egy százast megér, nem?

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!