Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún13

Elég jó tippünk van az ír–svédre, duplázhatsz!

 Euro 2016, foci, TippmixPro, TippmixPro-tippek Nincs hozzászólás

Írország–Svédország

Írország harmadik alkalommal jutott ki az Európa-bajnokságra, Németország és Lengyelország mögött a harmadik helyen végezett, a pótselejtezőben Bosznia-Hercegovinát búcsúztatta.

A csapat támadójátéka rendben van, vagyis az elmúlt egy évben minden meccsén betalált, bár a felkészülési időszak kissé felemás képet mutat: Svájcot megverték, ikszeltek Szlovákiával és Hollandiával, viszont a fehéroroszoktól kikaptak.

A svédek is harmadik helyen végeztek, és ők is pótselejtező után lehetnek ott Franciaországban: Dániát búcsúztatták. A selejtezősorozat második legeredményesebb játékosa Ibrahimovic 11 góljával, akinek éktársa valószínűleg Berg lesz majd.

Erik Hamrén csapata legutóbbi négy tétmeccsét megnyerte, a felkészülési időszakban megverték Finnországot és Walest, ikszeltek Észtországgal, Csehországgal és Szlovániával, kikaptak Törökországtól.

Az E-csoportban belga–olasz rangadót rendeznek, ezért egy győzelem most mindennél jobban kell mindkét csapatnak, és ezért támadni is fognak. Ha minket kérdezel, mi a pénzedet a gólváltásra tennénk.

Tippünk tehát:

Írország–Svédország
Mindkét csapat szerez gólt – TippmixPro: 2.05

Ha ezt így megteszed 1000 forinttal, a nyereményed bizony 1400 forint lehet.

Amúgy a magyarok Eb-győzelméért meg 300-szoros pénzt fizetnek, egy százast megér, nem?

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!