Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr01

Egervári lemondott!

 foci 3 hozzászólás

Friss, még szinte forró hír szivárgott ki az MLSZ székházból néhány perccel ezelőtt. Egervári Sándor a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Csányi Sándor elnöknél járt raporton, majd a nagyjából egy órás beszélgetés után bejelentette, hogy közös megegyezéssel távozik posztjáról.

Egyelőre csak találgatni lehet, hogy miért mondott le – rúgták ki(?) – a mindenki által kedvelt, sikeresnek mondható szakember, de kémeink szerint a hollandok ellen öt nap alatt bekapott kilenc gól, valamint a Budapesten látott kiábrándító játék verte ki a biztosítékot az OTP-vezér MLSZ-elnöknél.

Egervári Sándor 2010. július 22-én vette át a stafétát Erwin Koemantól, miután a hollanddal szerződést bontott az MLSZ. Az U20-as válogatottal világbajnoki bronzérmet szerző tréner a felnőtt együttessel is sikeres volt, az Eb-selejtező csoportban a második helyen áll a válogatott, Finnországot, Moldovát és San Marinót is legyőzte. Aztán viszont kétszer kellett a vb-döntős Hollandiával játszani, akik Pesten négyet, Amszterdamban pedig ötöt lőttek válogatottunknak, ez okozta a kapitány vesztét.

A zuhanyhíradó szerint a Bulgáriában nem túl sikeres és ezáltal nem igazán kedvelt Lothar Mätthaust, valamint a Charleroi-nál felsülő László Csabát már meg is kereste a szövetség, de az első számú jelölt természetesen dr. “Mindenúthozzámvezet” Mezey György.

forrás: aprilfirst.huHozzászólások

Szólj hozzá Te is!