Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb04

Összejöhet a Boltonnak Bogdán Ádám nélkül, de hazai pályán a Liverpool ellen?

 angol labdarúgás, foci Nincs hozzászólás

Az FA-kupa nyolcaddöntőjének mezőnye még nem teljes, a Crystal Palace még ellenfélre vár: Bolton vagy Liverpool? Tippelünk és fogadunk a TippmixPrón!!

A Liverpool még nem esett ki az FA-kupából, de még nem is jutott tovább. Erről pedig leginkább a Bolton tehet, illetve a másodosztályú csapat kapusa, Bogdán Ádám. Történt ugyanis, hogy a 0–0-s meccsen kivédte a vörösök szemét az Anfiel Roadon. Újrajátszás!

A mérkőzés toronymagas esélyese továbbra is a Liverpool, amely ugyan idegenben játszik, de a magyar kapuvédő ezúttal nem jelenthet akadályt a Mersey-parti csapat számára, ugyanis lesérült, így feltehetőleg a Bolton beparkoltatja azt a bizonyos buszt a kapuja elé.

A Boltonnál akadnak hiányzók bőven: Max Clayton sérült, de Craig Davies, Emile Heskey és Mark Davies sem teljesen egészséges, nem valószínű, hogy végig tudják játszani a teljes 90 percet.

Brendan Rodgers sérülés miatt nem számíthat Bradley Jonesra, és valószínűleg Jon Flanagan sem jut még szóhoz, ahogy Kolo Touré sem, aki Elefántcsontpart színeiben az Afrika-kupán szerepel.

A Liverpool legutóbbi 12 mérkőzéséből 11-et megnyert a Boltonnal szemben, amely utoljára 2012 januárjában, még Premier League-résztvevőként tudott győztesen kijönni ebből a párharcból – akkor pedig otthon játszott a csapat… Mi sima Pool-győzelemre fogadunk!

Az utolsó Bolton-siker:

Tippünk tehát:

Bolton–Liverpool
V – TippmixPro: 1.50

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!