Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl01

Félgőzzel is könnyedén nyert a Fradi – videó

 foci Nincs hozzászólás

Andrezinho a második félidőben már jobban játszott, de benne több van

Andrezinho a második félidőben már jobban játszott, de benne több van

Hat év után rendeztek ismét nemzetközi tétmérkőzést az Albert-stadionban, a Fradi az örmény Ulissest fogadta az Európa-liga első selejtezőkörében. A zöld-fehérek nem játszottak lehengerlően, ám könnyed, magabiztos 3-0-s győzelemmel így is közel kerültek a továbbjutáshoz. Az újak közül Otten és Felipe Félix is betalált. Lesd meg a gólokat!

Nehezen lendült bele a Fradi, az első félórában rengeteg hibával játszottak Józsiék, ám egy szerencsés csúsztatás után sikerült megszerezni a vezetést, melyet másfél perc múlva meg is dupláztak. A második találatot az a Mark Otten jegyezte, aki az egész mérkőzésen tanárian játszott, irányított szavakkal és tettekkel, kiválóan helyezkedett, igazi vezér volt. A bajnokság legjobb védője lehet a holland.
A kétgólos előny megnyugtatta a csapatot, kevesebb pontatlanság csúszott a játékba, a félidő utolsó percében mégis bajba kerülhetett volna a zöldben játszó FTC – a játékvezető érthetetlen módon tizenegyest ítélt az örményeknek. Azt azonban Ranilovic kitolta a sarokból.

A második félidőben egyetlen egyszer sem lőtt kapura az Ulisses, a Fradi viszont egyre magabiztosabban játszott, Otten mellett ki kell emelni Abdi, Junior és Maróti játékát is, de az utolsó fél órára beszálló Félixre sem lehet panasz, a kosaras termetű center többször is lefejelte és lefutotta az örmény bekkeket, az egyik ilyen góllal is végződött.
Összességében jól játszott Prukner László csapata, de látható volt, hogy még van potenciál a csapatban, vagyis biztató a visszavágó és az esetleges következő kör előtt.

A Tippek közvetítését ITT olvashatod el.

És itt vannak a gólok:
Szólj hozzá Te is!