Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr22

A brazil középkezdésből, Torghelle hat méterről se, Suárez meg egy állat

 foci Nincs hozzászólás

A Liverpool a 97. percben egyenlített a rangadón, miközben a csatára védőt rágcsált. A Tottenham fantasztikusan hajrázott, az Újpest remekül rajtolt, a Bayern fél tucattal gálázott, Van Bommel bombázott, Cleiton Xavier pedig középkezdésből lőtt gólt. A 16. hét legemlékezetesebb momentumai. 

A leghektikusabb rangadó

A Premier League 34. fordulójában két komoly rangadót is rendeztek, a Liverpool–Chelsea volt az eseménydúsabb. A 26. percben a mezőny egyik legalacsonyabb tagja, Oscar fejelt gólt, aztán jött Luis Suárez és gyakorlatilag egyedül lett főszereplő – előbb nagyszerű gólpasszt adott Daniel Sturridge-nak, majd a saját tizenhatosán belül kezezett, a büntetőt pedig Eden Hazard gurította be a jobb alsó sarokba. És a lényeg még hátra volt!

Az uruguayi olykor a fogát is használja meccs közben, korábban még Ajax-játékosként harapott, most pedig a levakarhatatlan Braniszlav Ivanovicsot akarta megenni. Egy rágcsálóra hajaz, akinek folyamatosan harapnia kell, mert nő a foga. De legalábbis mindenképp egy állat… Aztán a slusszpoén is az övé lett, a hatperces hosszabbítás lejárta után fél perccel fejjel vette be Petr Cech kapuját, vagyis a vége 2–2 lett.

Nézd meg a teljes összefoglalót a Playeren!
Szólj hozzá Te is!