Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc08

Kilencet rúg a Fradi az Újpestnek?

 foci 1 hozzászólás

Szűcs Lajos szerint a Pápa jobb, mint az Újpest – márpedig a Lombard hármat kapott a Fraditól, a lilákat meg lilára verte a Paks. Megsemmisítő Fradi-siker születik az utolsó Albert-stadionban rendezett derbin? Miért ilyen pocsék az Újpest? Keressük a válaszokat.

Szűcs Lajos azért tudja, mit beszél. Azonkívül, hogy immár közel húsz éve profi, elsőosztályú labdarúgó, még játszott is mindkét ősi ellenségnél. A magát ősfradistának valló kapus a kilencvenes évek közepén három évig védett Újpesten, majd 1999-től 2005-ig 200 meccsen védte a Ferencváros kapuját. És még a mai napig, 39 évesen is aktív, sőt, a liga egyik legjobb kapusa a Pápán védő háromszoros válogatott játékos.

Szűcs az első 2013-as bajnoki fordulóban – ami a harmadik tavaszi volt – épp a Ferencváros ellen játszott és kapott három gólt. Eközben az Újpest hazai pályán szenvedett megsemmisítő, megalázó 6–0-s vereséget a Pakstól. Az eredmény szerint a Fradi jóval erősebb a Pápánál, de Szűcs szerint a Lombard Pápa pedig a mai Újpestnél jobb. Ezek alapján kilencig meg sem áll a Fradi? A foci nem ennyire logikus játék. 

Olvasd el a teljes cikket a Player.hu-n!Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!