Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan20

Franciázunk: Nantes–Lyon a Francia Kupában

 foci, francia labdarúgás Nincs hozzászólás

A francai bajnokság (Ligue 1) első és nyolcadik helyezettje találkozik egymással a Francia Kupában (Coupe de France). A mérkőzés esélyese a vendég Lyon. Mi is fogadunk a TippmixPrón! Mire is?

A középcsapatnak számító Nantes-nak nem lesz könnyű dolga, ugyanis három vesztes mérkőzés után vág neki a találkozónak, ráadásul úgy, hogy azokon gólt sem rúgott. Ettől függetlenül nem lehet kétségünk afelől, hogy a sárga-zöldek saját közönségük előtt mindent megtesznek majd, hogy legyőzzék a Lique 1 éllovasát.

A Lyon kiváló formának örvend: az elmúlt hat bajnokijukat megnyerték, nagyban köszönhetően a szezonban 21 mérkőzés alatt 20 gólig jutó Alexandre Lacazetteének. Minden sorozatot tekintve pedig Hubert Fournier csapata négy mérkőzés óta veretlen, utoljára decemberben szenvedett vereséget, akkor a Monaco elleni 1–1-es játékidő utáni tizenegyespárbaj során esett ki a Francia Ligakupából.

A mérkőzés esélyese a vendégcsapat, amely fittebb és kiegyensúlyozott formának örvend. Az OL-nek azonban óvatosnak kell lennie, mert Michel Der Zakarian együttesét mi sem motiválhatná jobban, mint az, hogy legyőzzék a bajnokság első helyezettjét.

A két csapat legutóbbi 9 összecsapása valamivel több, mint 3 gólos átlagot mutat, mi erre fogadunk!

Tippünk tehát:

Nantes–Lyon
Gólszám több, mint 2.5 – TippmixPro: 2.00

Január 20., kedd
Francia Kupa
TV: –

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!