Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov28

Hármat lőtt a Fradi a diósgyőri katlanban – videó

 foci Nincs hozzászólás

Pölöskey klasszikus centergólt lőtt

Pölöskey klasszikus centergólt lőtt

Vasárnap este az előrehozott tavaszi második fordulós Diósgyőr-Ferencváros rangadóval zárult az idei bajnoki szezon. A két legnagyobb és legfanatikusabb szurkolótáborral rendelkező együttes látványos, izgalmas, de nem túl magas színvonalú mérkőzést vívott. Fradi-siker.

A Fradi kétszer egyenlített, majd végül fordított is, háromszor talált be a diósgyőri kapuba. A rengeteg egyéni és csapathibával tarkított meccsen az első félidőben szinte minden kapuralövés gólt hozott. Előbb Seydi fejelt Junior mellől Jova kapujába, majd Somalia pöccintette be a Gal hazaadása után luftot rugó Rados mellett elcsorgó bogyót. Végül Klein odaadta a labdát Luquénak, aki köszönte szépen és hatalmas gólt lőtt.
Hazai előnnyel fordult a két gárda, ám hat perc alatt fordított a Fradi – az 52. percben Balog bikázott bele a játékszerbe, melyet még hagytak is lepattanni a tizenhatos vonalánál, Pölöskey pedig erőből beállt Vadász elé, aki könnyedén megadta magát, a center meg jobbal belőtte. Hat perc múlva megint elaludt a Diósgyőr jobb oldala, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Somalia teljesen egyedül maradt Radossal és előtte a lábai között.

Íme az összefoglaló:
Szólj hozzá Te is!