Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt08

Holland–magyar: az utóbbi húsz év legkínosabb vereségei

 foci Nincs hozzászólás

Vészesen közeledik a magyar labdarúgó-válogatott újabb, de most már tényleg mindent eldöntő vb-selejtezője – Hollandiában kellene nyerni. Ez legutóbb 1984 októberében sikerült, ami ugye nem most volt, viszont elég régen. Azóta pedig kaptunk néhány megsemmisítő taslit. Nézzük, mit kellene elkerülnünk!

Már megint Détári és Esterházy. Nevezett két férfi épp a minap került nálunk előtérbe az utolsó magyar vb-gól kapcsán, amikor is Kanadát az ő góljaikkal vertük el, azóta meg ugye a nagy semmi. Nos, nyakunkon a holland-magyar vb-selejtező, melyen ha nem nyerünk, megint nélkülünk rendezik a tornát, márpedig bizony 1984 óta nem tudtuk legyűrni az oranjét. Akkor is ez a két labdarúgó lőtte a magyar gólokat. Elkélne most is két ilyen kaliberű játékos. Hol az az egy…? 

Az elmúlt húsz évben egyébként ötször játszott egymással Hollandia és Magyarország, és ezen az öt meccsen nem kevesebb mint 26 gólt rámoltak be nekünk a hollandok. Most megmutatjuk elrettentésképpen a három legfájóbb, legrondább oktatást. Ilyet nem kérünk pénteken, sőt, soha.

Nézd meg a három meccs góljait a Player.hu-n!
Szólj hozzá Te is!