Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan15

Juventus, Hellas Verona, Olasz Kupa – legyen néhány gól, és már nyertünk is!

 foci, olasz labdarúgás Nincs hozzászólás

Ma a Juventus is megmutatja magát, az Olasz Kupa (Coppa Italia) nyolcaddöntőjében fogadja a Hellas Veronát. Egyáltalán nem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak! Tipp, tipp, tipp!

A Juve hétvégén Nápolyban vendégeskedett. A kiruccanás igazán jól sikerült a zebracsíkosoknak, hiszen három bajnoki ponttal tértek vissza Torinóba. Hogy az örömük teljes legyen, a második Roma leikszelt a harmadik Lazióval, így a tabella élén növelték előnyüket a Farkasokkal szemben.

A Hellas Veronának is pontokban gazdag bajnoki fordulón van túl, ők hazai pályán intézték el a szebb napokat is megélt Parmát. Kellette a győzelem, mint egy falat kenyér, ugyanis egyre közelebb kerültek a kieső zónához, és Andrea Mandorlini vezetőedző távozását követelők tábora is egyre hangosabbá vált.

A házigazda Juventus 6-2-0-s hazai, míg aktuális ellenfele 2-4-3-as idegenbeli bajnoki mutatóval vág neki a kupameccsnek. Ez nem igazán jó előjel a kiscsapat szempontjából, azonban bizakodásra adhat okot, hogy vendéglátóik az elmúlt öt mérkőzésük mindegyikén kaptak gólt. Kontra: A Hellas Verona utoljára 2000-ben tudta legyőzni Pirlóékat, azóta pedig már nyolcszor is megküzdöttek egymással (0-2-6).

Időutazás egészen 2000. április 30-ig: Hellas Verona– Juvetus, 2-0

Ahogy a két klub büdzséje, úgy a két csapat játékosállománya között is hatalmas a különbség. Újat mondtunk? Sérültek persze itt is, ott is akadnak, viszont a cserepad egyértelműen a zebráknál hosszabb. Rutinból nincs hiány a veronai oldalon, Javier Saviola, Luca Toni és RafaMarquez is tud egy s mást a fociról…

A mérkőzés egyértelmű esélyese a Juventus, ennek megfelelően alacsony a szorzó, a jobb odds érdekében abban viszont bizakodhatunk, hogy többgólos mérkőzés lesz.

Tippünk tehát:

Juventus–Hellas Verona
Gólszám kevesebb, mint 3.5 – TippmixPro: 1.50

Január 15., csütörtök
Olasz Kupa, nyolcaddöntő
TV: Digi Sport 2, 20:55

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!