Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug04

Kibírta a belgrádi nyomást a Genk – videó

 foci Nincs hozzászólás

Vossen továbblőtte a Genket

Vossen továbblőtte a Genket

Egygólos előnnyel utazott el Belgrádba a belga bajnok Genk a Bajnokok Ligája-selejtezőjének harmadik fordulójába, ami semmiképp sem tűnt életbiztosításnak, pláne, hogy még gólt is kapott otthon a KRC. A Partizan Stadionban uralkodó félelmetes hangulat ellenére Tőzsérék kicsikarták a továbbjutást. Nézd meg a két gólt.

Kötelest és Tőzsért végig a pályán tudó Genk eleve meglepetésre nyerte meg a belga bajnokság küzdelmeit, erre most meg már a Bajnokok Ligája előszobájában toporog és már csak egy ajtót kell berúgnia. A mostani nyílászárón elég komoly retesz volt, a szerbek reprezentánsa, a Partizan Beograd ereje, valamint szurkolóinak fanatizmusa közismert. Tavaly az akkori legjobb belgát, az Anderlechtet elbúcsúztatta és a csoportkörbe jutott – ott mondjuk nem mulatott túl jól, 0-0-6-al zárt.
A Genk az első felvonást 2-1-re nyert, azonban a visszavűgón az idegenben lőtt előnyét már a 40. percben maga javára fordította fekete-fehér együttes – Nemanja Tomics tizennégy méterről bevette Köteles kapuját, aki csak beleérni tudott a löketbe. Az 58. minutumban már azonban ismét a Genk állt továbbjutásra, Jelle Vossen egy szerencsétlen kezezés után büntetőből lőtt gólt. A maradék bő fél órát megúszta a bizarr sötét magenta színű mezben játszó KRC és továbbjutott.

Partizan Beograd–KRC Genk 1–1 (1-0)
gól: Tomics 40., ill. Vossen 58. – 11-esből
Szólj hozzá Te is!