Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug11

Lazán szétkaptuk Izlandot – videó

 foci Nincs hozzászólás

Rudolf ismét betalált és jól játszott

Rudolf ismét betalált és jól játszott

A svédek elleni rendkívül fontos Európa-bajnoki-selejtező ütközet előtt Izland ellen főpróbázott a magyar labdarúgó-válogatott és nem panaszkodhatunk, jól sikerült a felkészülés. A mostanság hullámvölgyben tengődő izlandiak kaptak egy négyest és még örülhettek is. Nézd meg az összefoglalót!

Egervári Sándor nem választott túl ütős ellenfelet a felkészülésre, azzal az indokkal jött Izland, hogy a svédekhez hasonlóan északi stílusban játszik. Lehet, bár leginkább semmilyen stílusban sem játszottak a kékek, ellenállást legalábbis nem mutattak, pedig az ellenfél sem volt világverő, ezt azért kimondhatjuk. Hajnalék sima győzelme a lelkeknek jót tett, a győzelem mindig jókor jön és nyilván a kohéziót is erősíti.
Az első félidőben Koman lőtte ki a sarkot úgy 20 méterről, az utolsó percben pedig Rudolf volt higgadt Hajnal zseniális indítása után. A második játékrészre két támadóval jöttük ki, plusz Juhásszal. Az Anderlecht védője eltiltás miatt nem játszhat Svédország ellen, Egervári mégis beküldte… De lényeg: Dzsudzsák lőtt egy ugyanolyan gólt, mint a finnek ellen, majd Elek is betalált, a vége 4-0 ide.

Magyarország – Izland 4-0 (2-0)
Gólszerző: Koman (32.), Rudolf (45.), Dzsudzsák (59.), Elek Á. (88.)
Szólj hozzá Te is!