Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb06

Elsőből harmadik? Csak ha nyer a Marseille és Lyonban győz a PSG!

 foci, francia labdarúgás, Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

A francia bajnokság (Ligue 1) a 24. fordulójához érkezett. A hétvége legnagyobb kérdése, visszacsúszik-e a harmadik helyre a listavezető Lyon? Ehhez a PSG-nek Lyonban, a Marseille-nek pedig Rennesben kellene nyernie. Nézzük, mi vár ránk a hétvégén!

Saint Etienne–Lens (péntek)

Pénteken a Saint Etienne–Lens mérkőzéssel indul a Ligue 1. A papírforma a hazaiak mellett szól, akik jelenleg a negyedik helyen állnak a tabellán. Legutóbbi 5 hazai bajnokijukból 3-at megnyertek (verték a Lyont, a Bastiát, és az Eviant is), ikszeltek a Monacóval, illetve az előző fordulóban a Paris Saint-Germaintól 1–0-ra kikaptak. A Lensnek nem megy idegenben, utolsó 5 Ligue 1-meccsükből 3-at elvesztettek és kétszer döntetlent játszottak. Nekünk ennyi elég is, ahhoz, hogy a megtegyük a hazaiakat.

Tippünk tehát:
H – TippmixPro: 1.51

Rennes–Marseille (szombat)

A szombati nap legnagyobb kérdése, hogy a második Marseille a tabella élére ugrik-e. Ellenfele, a házigazda Rennes igyekszik ezt megakadályozni. A bajnokság tízedik helyezettje nincs könnyű helyzetben, ugyanis saját közönsége előtt mostanság nem megy, utoljára október végén tudott meccset nyerni, igaz, akkor a Monaco skalpját szerezte meg. Az eddigi 12 forduló alatt 13 gólt kaptak, és mindössze 7-et rúgtak, mutatójuk ennek megfelelően: 3-4-5. Minden sorozatot tekintve utolsó 5 hazai meccsükből 4-en mindig szereztek egy gólt. Az OM-nek jól indult az idegenbeli bajnoki szereplése, első 5 meccsén 4-1-0-s mutatót produkált, majd mélyrepülésbe kezdett és 0-1-5-ös szériát hozott össze – legutóbb három meccsét elvesztette otthonától távol, ám 17 lőtt góljával, így is a második legtöbb találatot jegyezheti. Mi a góloknak hiszünk, és bízunk abban, hogy izgalmas meccsen mindkét csapat betalál majd.

Tippünk tehát:
Mindkét csapat szerez gólt – TippmixPro: 1.80

Lyon–Paris Saint-Germain (vasárnap)

A francia bajnokság hétvégi sláger meccse egyértelműen a vásárnapi Lyon–Paris Saint-Germain összecsapás, amikor is az első helyezett hazai pályán fogadja a harmadik helyezettet. A két csapatot mindössze két pont választja el egymástól, így a PSG akár meg is előzheti ellenfelét, bár nagyon nem lesz egyszerű dolga, az OL ugyanis nem igazán szokott otthon kikapni, a bajnokság idei kiírásában csak egyszer betlizett, 10 mérkőzéssel ezelőtt: 11-0-1. A lyoniak saját közönségüket gólokkal halmozzák el, 30-5-ös gólkülönbséggel ők a legjobbak otthon. Képes lesz valaki megállítani a Lyont? A párizsiaknak van erre a legnagyobb esélyük, hiszen ők szerepelnek a legjobban idegenben: 5-5-2-es mutatójuk mellé 18-14-es gólkülönbség párosul. Utóbbi adatból látható, bizony zavarba lehet hozni azt a PSG-védelmet. Nehéz megtippelni a győztest, nem is próbáékozunk ezzel, arra viszont bátran fogadunk, hogy mindkét csapat betalál majd.

Tippünk tehát:
Mindkét csapat szerez gólt – TippmixPro: 1.80

Tippünk a Ligue 1 24. fordulójának mérkőzéseire:

Pénteki mérkőzés:

Saint Etienne–Lens
H – TippmixPro: 1.51

Szombati mérkőzés:

Rennes–Marseille
Mindkét csapat szerez gólt – TippmixPro: 1.80

Bastia–Metz
X – TippmixPro: 3.10

Caen–Toulouse
X – TippmixPro: 3.10

Evian Thonon Gaillard–Bordeaux
V – TippmixPro: 2.60

Montpellier–Lille
Gólszám kevesebb, mint 2.5 – TippmixPro: 1.45

Reims–Lorient
X – TippmixPro: 3.00

Vasárnapi mérkőzés:

Guingamp–Monaco
X – TippmixPro: 3.05

Nice–Nantes
X – TippmixPro: 3.05

Lyon–Paris Saint-Germain
Mindkét csapat szerez gólt – TippmixPro: 1.80

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!