Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb20

A Nice december óta nem kapott ki otthon,a Monaco idegenben ütős – triplázunk!

 foci, francia labdarúgás Nincs hozzászólás

A francia bajnokság 26. fordulójának pénteki játéknapján revánsra hajt a Monaco, de összejöhet a Nice otthonában? Megnézzük!

A Nice 25 forduló után 34 ponttal, 9-7-9-es mutatóval és 28-29-es gólkülönbséggel a bajnokság kilencedik helyén áll. A sasok minden sorozatot tekintve 6 mérkőzés óta veretlenek (3-3-0, 7-3), otthon pedig utoljára decemberben kaptak ki, utolsó 3 tétmeccsükön azonban nem szereztek gólt, igaz, nem is kaptak. A csapatban nincsenek hiányzók, így a legerősebb összeállításban léphet pályára Claude Puel együttese.

A Monaco jelenleg hatodik a bajnokságba: 24 forduló, 40 pont, 11-7-6-os mutató, 25-19-es gólkülönbség a mérlegük. A hercegségiek legutóbb 1–0-ra kikaptak a Nice-től, ráadásul otthon, így duplán van miért revánsot venniük. Erre minden esélyük meg is van, hiszen idegenben a PSG mögött a második legjobb mutatóval bírnak a bajnokságban (6-2-4, 13-12).

Leonardo Jardim kénytelen nélkülözni Ricardo Carvalhót, Andrea Raggit és Tiemoué Bakayokót, a csapat gólfelelőse, Dimitar Berbatov azonban hadra fogható.

A Nice döntetlenekre szakosodott mostanság, a Moncao ugyan jó idegenben, de 1 ponttal távozik vendéglátójától.

Tippünk tehát:
X – TippmixPro: 3.05

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!