Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc20

Két számjegyű oddsért a Hertha-meccs, a Pool–Man. United és az el Clásico

 angol labdarúgás, foci, német labdarúgás, spanyol labdarúgás, TippmixPro, TippmixPro-tippek Nincs hozzászólás

Dárdaiék Hamburgaba látogatnak, szuperrangadó lesz Angliában, el Clásico meg Spanyolországban, az odds meg két számjegyű!

Hamburg–Hertha Berlin (péntek)
A Hamburg nincs jó formában mostanság, már öt meccs óta képtelen nyerni a bajnokságban, ráadásul eggyel kevesebb pontja is van Dárdai Pál együttesével szemben. Ez egy igazi rangadó, ahol a célok hasonlóak mindkét oldalon: elkerülni a kiesést – éppen ezért az X-re teszünk 3.15-ös oddsért.

Liverpool–Manchester United (vasárnap)
Abszolút örökrangadó a helyezésektől függetlenül, ám most BL-t érő helyosztó tétje van a meccsnek. A Liverpool a szezonkezdeti nehézségek után remek formába lendült mostanra, utoljára december közepén kapott, akkor éppen az MU–tól az Old Traffordon (3–0). A vörös ördögök pedig hárommeccses győzelmi sorozatnál járnak a PL-ben, ám idegenben nem túl acélosak. A döntetlen egyik csapatnak sem jó, amelyikük veszít, komoly hátrányba kerülhet az első hárommal szemben. A Pool otthon jó formában, a United idegenben, ahol kevésbé megy nekik – hazai győzelemre teszünk 2.08-as oddsért.

Barcelona–Real Madrid (vasárnap)
El Clásico, a spanyol labdarúgás krémje, amely mindig kemény összecsapásokat ígér. Két remek csapat remek játékosokkal. A Barcelona formában van, a Realnak viszont nyögvenyelősen megy az utóbbi időben. Ősszel a madridiak nyertek, most azonban a katalánok hazai pályán revánsot vesznek az októberi 3–1-es fiaskóért és növelik előnyűket bajnokságban – erre fogadunk 1.65-ért.

Szelvény:

Hamburg–Hertha Berlin
X – TippmixPro: 3.15

Liverpool–Manchester United
H – TippmixPro: 2.08

Barcelona–Real Madrid
H – TippmixPro: 1.65

Tét: 1 000 Ft
Nyeremény: 10 810 Ft

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!