Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec02

Malinauskas hozta a formáját… – videó

 foci 1 hozzászólás

Malinauskas ismét gólt ajándékozott az ellenfélnek

Malinauskas ismét gólt ajándékozott az ellenfélnek

Hiába lőtt zseniális sarkazásos gólt a második félidő elején Czvitkovics Péter, Bódi, de főleg Malinauskas gondoskodott róla, hogy ne legyen meg a Debrecen első pontja az Európa-ligában. A litván kapus már nem először bakizik orbitálisat.

A kőkemény fagyban rendezett csoportmeccsen Czvitkovics zseniális gólt lőtt a 48. percben, ám mindössze négy percig tartott a Loki előnye. Az 52. percben Bódi szerencsétlen öngóljával egyenlítettek az ukránok, a fiatal középpályás elugrani sem tudott a kapufáról visszapattanó labda elől. Két perccel a mérkőzés vége előtt sajnos Malinauskas kapus sem tudott elugrani a bogyó elől, sőt, ő meg akarta kaparintani, aminek az lett a vége, hogy a saját kapujába terelte. Hozta az egy baki/meccses átlagát.

Íme a meccs összefoglalója:

Metaliszt Harkiv – DVSC-TEVA 2-1 (0-0)
Metaliszt: Startsev – Villagra, Obradovics, Gueye, Psenyicsnyih – Bordian (Liszenko 46., Selajev 92.), Valjajev, Edmar – Olinyik, Cleiton Xavier – Devics (Vorobej 73.)
DVSC: Malinauskas – Bernáth, Simac, Mijadinoszki, Laczkó – Kiss Z. – Bódi (Yannick 55.), Varga J., Szakály (Ramos 80.), Czvitkovics – Kabát (Coulibaly 64.)
Gól: Czvitkovics (48.), ill. Bódi (öngól 52.), Olinyik (88.)


Címkék: , , ,

Hozzászólások
  • juannavi december 03. 12:20 (#1) | Válaszolok

    Nem baj, majd a Samp itt hagyja a ponto(ka)t mert fontosabb a Genoa elleni városi rangadó! Így szerez majd a Debrecen pontot :)


Szólj hozzá Te is!