Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan24

Pályán a Manchester City, a Chelsea, a Liverpool és az Arsenal – az FA-kupa negyedik fordulója

 angol labdarúgás, foci Nincs hozzászólás

A hétvégén folytatódnak az FA-kupa negyedik fordulójának küzdelmei. Pályán az angol bajnokság (Premier League) nagyágyúi, illetve a másod- (Championship) és a harmadosztályból (League 1) is akadnak még csapatok. Mi is fogadunk a TippmixPrón!

Szombaton, vasárnap és hétfőn is rendeznek kupamérkőzést, hogy csak néhányat említsük: a Manchester City a Middlesbroug-ot, a Southampton a Crystal Palace-t, a Chelsea a Bradford Cityt, a Liverpool a Boltont fogadja hazai pályán, Bristolba látogat a West Ham United, az Arsenal pedig a Brighton and Hove otthonban vendégeskedik. A sor pedig még folytatódik…

Manchester City–Middlesbrough (szombat)

A Manchester City legutóbbi mérkőzésén hazai pályán szenvedett 2–0-s vereséget az Arsenaltól, éppen ezért Manuel Pellegrini csapata a bizonyítási vágytól hajtva mindent megtesz majd, hogy újra a siker útjára lépjen. Ennél jobb alkalom pedig nem is adódhatna a manchesteri kék előtt, mint hazai pályán fogadni a Middlesbrough-ot. A Championshipben szereplő együttes jelenleg második a tabellán, és inkább a feljutásra koncentrál, mint a kupasorozatra. Abban azért biztosak lehetünk, hogy a kiscsapat nem adja majd könnyen magát. A papírforma a City mellett szól, éppen ezért, mi inkább a gólokra szavazunk!

Tippünk:

Gólszám több, mint 2.5 – TippmixPro: 1.45

Southampton–Crystal Palace (szombat)

Ha ezt a meccset mondjuk hathéttel korábban játsszák, magabiztos Southampton-győzelemre fogadunk. Januárban azonban nagyot fordult a világ: a Crystal Palace lecserélte menedzserét – januártól Alan Pardew vette át a csapat irányítását –, akivel eddig százszázalékos a csapat mérlege, 3 mérkőzés, 3 győzelem, 8 rúgott és 3 kapott gól. A szentek sem pironkodhatnak, ők az elmúlt 5 mérkőzésüket 4-1-0-s mérleggel hozták le, úgy, hogy legyőzték az Arsenalt (2–0) és a Manchester Unitedet (1–0), utóbbit ráadásul az Old Traffordon. A Southampton, ha nem is simán, de behúzza a győzelmet, Alan Pardew pedgi elszenvedi első vereségét a sasok élén.

Tippünk:

H – TippmixPro: 1.55

Brighton and Hove–Arsenal (vasárnap)

A védelem stabilitása nem az a dolog, amit az Arsenallal társítanánk – legalábbis az elmúlt években látottak alapján. Most azonban kezd összeállni a csapat hátul (is), az ágyúsok – minden sorozatot tekintve – egymás után már 3 mérkőzést is kapott gól nélkül hoztak. Ráadásul nem igazán szeret veszíteni Arséne Wenger csapata, amely utolsó 9 találkozóján 7 győzelmet, 1 döntetlen és 1 vereséget hozott össze. Mindezekből kiindulva gondoljuk, nem terem túl sok babér a másodosztály 19. helyezettjének, még annak ellenére sem, hogy a Brighton and Hove 1982-ben kétszer is megverte a bajnokságban jelenlegi ellenfelét.

Tippünk:

Gólszám több, mint 2.5 – TippmixPro: 1.70

Tippünk az FA-kupa negyedik fordulójának többi találkozójára:

Szombati mérkőzések:

Blackburn Rovers–Swansea City
Mindkét csapat szerez gólt – TippmixPro: 1.65

Birmingham City–West Bromwich Albion
Gólszám kevesebb, mint 2.5 – TippmixPro: 1.65

Cardiff City–Reading
Gólszám kevesebb, mint 2.5 – TippmixPro: 1.85

Chelsea–Bradford City
Gólszám több, mint 3.5 – TippmixPro:1.85

Derby County–Chesterfield
X – TippmixPro: 3.80

Preston North End–Sheffield United
X – TippmixPro: 3.15

Sunderland–Fulham
X – TippmixPro: 3.60

Tottenham Hotspur–Leicester City
Gólszám több, mint 1.5 – TippmixPro: 1.20

Liverpool–Bolton Wanderers
H – TippmixPro: 1.25

Vasárnapi mérkőzések:

Bristol City–West Ham
V – TippmixPro: 1.95

Aston Villa–Bournemouth
H – TippmixPro: 2.25

Hétfői mérkőzés:

Rochdale–Stoke
Kétesély: X/2 – TippmixPro: 1.14

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!