Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc09

Parádés Arsenal-gólok – videó

 foci Nincs hozzászólás

Eduardo döbbenetesen szép gólt lőtt!

Ha szerencsénk van, akkor nagyjából egy bajnokság egy idénye alatt összejöhet három zseniális, élményszámba menő gól. Az Arsenal “fakó” viszont megtette nekünk azt a szívességet, hogy egy mérkőzés alatt, a Burnley elleni FA-kupa-nyolcaddöntőben rúgott három örök emléket jelentő gólt.

Az első a mexikói tini, Carlos Vela vállalta, mégpedig Arsavin passzából. A fiatal támadó egy köténnyel indult, majd hidegvérrel átlöbbölte a lasztit a kifutó kapus fölött. Gyönyörű volt!
A harmadik találat egy afrikai kombináció végén született, a kameruni Song sarokkal hozta helyzetbe az elefántcsontparti Ebouét, aki kilőtte a hosszú sarkot.
De a második gól volt az igazi gyönyör, orgazmus! Azt hiszem, ilyen gól nincs is… Szavakkal legalábbis nem nagyon lehet leírni. Ezt látni kell! A brazil származású horvát csatár, Eduardo da Silva kapásból, ballal és nem mellékesen oxival helyezte a labdát a jobb felső sarokba. Mit mondhatnék még? Maximum annyit, hogy ez a srác egy nyílt síp- és szárkapocscsonttörésből épült fel nem oly’ rég…

Kérlek benneteket, ezt nézzétek meg!
Szólj hozzá Te is!