Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan28

A Juventus most egy másik trófeára hajt. Irány Párma és a Coppa Italia!

 foci, olasz labdarúgás 1 hozzászólás

Az Olasz Kupa (Coppa Italia) negyeddöntőjében a Parma a Juventust fogadja hazai pályán. Igazából minden a torinói csapat sikere mellett szól, mégis érdemes fogadni! Mi is megtesszük a TippmixPrón!

A Parma az utolsó helyet foglalja el a Serie A-tabellán, mérlege 3 győzelem, 1 döntetlen, 16 vereség és 9 pont (1 pontot tartozás miatt levontak az együttestől). Nagyon úgy tűnik tehát, hogy az előző szezon 6. helyezettje az idény végén búcsúzik az első osztálytól.

A sárga-kékek legutóbbi két mérkőzésüket elvesztették, ráadásul mindkettőt otthon. Hétvégén az a Cesena bánt el velük, amely utoljára a bajnokság első fordulójában tudott nyerni.

A szebb napokat is megélt klub az Olasz Kupa jelenlegi kiírásában egy összecsapáson van túl, két hete hazai pályán 2–1-re verte a Cagliarit, ezzel a sorozat negyeddöntőjébe is jutott.

A Juventus – megerősítve helyét a bajnokság élén – a Chievót 2–0-ra verve készült a kupameccsre. A zebrák ezzel sorozatban négy meccset nyertek, az utolsó hármat ráadásul veronai együttes ellen – ebbe beletartozik a Juve aktuális kiírásának egyetlen Coppa Italia-mérkőzése is, a Hellas Verona elleni 6–1-es mészárlás.

A két csapat legutóbb novemberben találkozott egymással, akkor ennek a pármaiak örülhettek kevésbé, ugyanis az öreg hölgy megsemmisítő 7–0-s vereséget mért rájuk, íme!

A mérkőzés esélyese a Juve, még akkor is, ha Massimiliano Allegri egy teljesen felforgatott csapattal áll ki és a Parma élvezi a hazai pálya előnyét. Azonban ne felejtsük el, ez nem a bajnokság, az Olasz Kupa pedig mindig tartogat meglepetéseket… Mi a gólokra szavazunk és bízunk benne, hogy legalább három gólt látunk.

Tippünk tehát:

Parma–Juventus
Gólszám, több mint 2.5 – TippmixPro: 1.70

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!