Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr01

Nagyon biztosak vagyunk a Pécs–Videotonnal és az Újpest–Gyirmóttal kapcsolatban

 foci, magyar labdarúgás, TippmixPro, TippmixPro-tippek Nincs hozzászólás

Lesz két Magyar Kupa-meccs, a negyeddöntő-visszavágó mai leosztása: Pécs–Videoton és Újpest–Gyirmót. Tipp, odds, fogadás, tét és nyeremény. Ennyire egyszerű az egész.

Pécs–Videoton
A Magyar Kupa első felvonásán a székesfehérváriaknak kevésbé ment a játék, csak egy 94. percben lőtt tizenegyesgóllal tudták 2–1-re megnyerni a meccset. A Pécs tehát egygólos hátrányban fogadja a bajnokságot magabiztosan vezető Videotont. A piros-feketéknek mindenféleképpen támadniuk kell, hogy ledolgozzák hátrányukat, a vendégcsapatanak pedig a karcsú előny tudatában kell ugyanezt tennie. A Vidi 2015-ben még nem vesztett mérkőzést (4-2-0) és most sem fognak – a vendégek győzelmére fogadunk 1.65-ös oddsért.

Újpest–Gyirmót
Gyirmóton az Újpest nem tudott előnyt kicsikarni másodosztályú ellenfelével szemben a párharc első felvonásán (0–0). A lilákon nagy a nyomás, idén nem igazán megy a játék, 2015-ben még nem nyertek (0-4-2), velük szemben a Gyirmót még nem vesztett meccset ebben az évben (3-4-0). A forma nem feltétlenül, de hazai pálya előnye mindenféleképpen az Újpest mellett szól – a hazaiakra fogadunk 1.55.ös oddsért.

Szelvény:

Pécs–Videoton
V – Tippmixpro: 1.65

Újpest–Gyirmót
H – Tippmixpro: 1.55

Tét: 1 000 Ft
Nyeremény: 2 557 Ft

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!