Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc01

Juhászt fogott a Vidi, menetelésre készül a Fradi – Rajtol az NB I-tavasz

 foci Nincs hozzászólás

Borzasztóan hosszú böjt után ismét nézhetjük a mi kis magyar labdarúgásunkat, mely egyre inkább kezd hasonlítani arra a sportágra, amit a többi, sikeresebb országban űznek. Haza- vagy visszatérő válogatottak, UEFA-kupa-győztes, Ajax-nevelés és olasz bundázó – téli igazolási őrület az NB I-ben.

Érdekes és egyre izgalmasabb mozgás indult be a magyar labdarúgó-bajnokságban, egyre több klub anyagi helyzete stabilizálódik, egyre több magyar válogatott tér vissza az NB I-be, valamint egyre több nemzetközileg is jegyzett, valódi teljesítményt és eredményeket is felmutató légiós érkezik. Ez utóbbi tendencia megosztja a közvéleményt, egyre hangosabban hallani a károgókat, hogy a töménytelen mennyiségű légiós a gombamód szaporodó magyar tehetség elől szívja el a levegőt, ennél fogva a jövőnk épp oly sötét, mint a közelmúltunk. 

Csakhogy egyáltalán nem mindegy, milyen kvalitású zsoldosok érkeznek a magyar fociba, igenis számít, hogy a honi tehetség Ibrahima Thiam-Iyanétől vagy Leonardo Santiagótól les el trükköket. Utóbbi ugyanis nem oly rég még a holland bajnokság egyik legjobb játékosa volt, és UEFA-kupa-győztes, mellesleg egykori brazil U20-as válogatott. Oda azért véletlenül vagy épp két zsák kávébabért senki sem kerül. 

Olvasd el a teljes cikket a Player.hu-n!
Szólj hozzá Te is!