Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc02

Hétfőre maradt még egy Roma–Juventus – jó lesz, nekünk is!

 foci, olasz labdarúgás Nincs hozzászólás

A Serie A éllovasa a második helyezetthez látogat az olasz bajnokság 25. fordulójának rangadóján. Derbi ez a javából, még akkor is, ha a két csapat között 9 pont a különbség. Mi lesz? Hogy lesz? Nézzük!

A Roma eddig remek idényt fut ebben a bajnoki szezonban (13-9-2,37-18), ám nem olyan jót, mint aktuális ellenfele, a Juventus (17-6-1, 51-13). A farkasok még nem kaptak ki otthon, 7-5-0-s mutatójukkal és 23-7-es gólkülönbségükkel azonban így is csak a másodikak (a Juve mögött). Utolsó 5 hazai bajnokijukon ikszeltek, legutóbb a 20. Parma ellen, most azonban jóval nehezebb ellenfél ellen kellene valamit mutatniuk.

A torinóiak otthonuktól távol játszanak, de statisztikájukat elnézve mindegy is, hogy éppen hol lépnek pályára, idegenben is lenyűgöző a csapat (7-4-1,19-6). Igaz, a zebracsíkosok utolsó 5 meccsükből „csak” 3-at megnyertek meg a 2 döntetlen mellett. Az előző bajnoki fordulóban azért illett volna legyőzni a 19. helyezett Cesenát, ám az 2–2 lett.

A két csapat októberben ötgólos meccset játszott egymással Torinóban, amely a Juventus 3–2-es győzelmét hozta:

A Romának nyernie kell, hiszen a harmadik Napoli igencsak fenyegeti pozícióját, míg a Juventus egy győzelemmel bebiztosíthatja első helyét és talán a 31. bajnoki címét is. Hajtós mérkőzésre és ikszre számítunk!

Tippünk tehát:
X – TippmixPro: 3.10

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!