Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr07

Nyolcszoros nyeremény a tét a Fradi, a Juventus és az Aston Villa meccsével

 angol labdarúgás, foci, magyar labdarúgás, olasz labdarúgás, TippmixPro, TippmixPro-tippek Nincs hozzászólás

A Magyar Kupa és az Olasz Kupa elődöntőjével, illetve egy Premier League-meccsel most nyolcszoros pénz ütheti a markunkat.

Szolnok–Ferencváros
Ismét másodosztályú ellenfél vár a Fradira a Magyar Kupában. A negyeddöntőben a Csákvárt ütötték ki 10–0-ásösszesítéssel, most pedig a Szolnok vár rájuk. A hazaiaknak idegenben megy inkább, otthon 4-5-2, 17–15-ös mérleggel bírnak a bajnokságban, ez pedig nem túl jó előjel az idén még veretlen FTC elleni meccs előtt – sima vendég győzelem 1.20-as oddsért.

Fiorentina–Juventus
Az Olasz Kupa elődöntőjének első felvonásán meglepetésre 2–1-es Fiorentina siker született Torinóban, a hazaiak azonban nem vehetik félvállról a meccset, hiszen egy sebzett Juventus érkezik látogatóba. A vendégeknek támadniuk kell, ráadásul egynél több gólra van szükségük a továbbjutáshoz. A bajnokságban legutóbb döntetlen született Firenzében – a Juventus győzelme 2.15-ös oddsért abszolút bevállalható.

Aston Villa–QPR
A bajnokság 17. helyezettje fogadja a 19. helyezettet, így mindegyik félnek létfontosságú a győzelem. Mindkét csapat pocsék szériát tudhat maga mögött: utolsó 11 bajnokijukból 9-et elveszítettek, ám míg a Villa már két meccs óta képtelen nyerni, a QPR öt vesztes mérkőzés után szerzett ismét három pontot a hétvégén. A Birminghamiek a legrosszabb hazai mérleggel (3-5-7, 11–19) bírnak, a Londoniak pedig legrosszabb idegenbeli mutatót (2-0-13, 14–33) hozták össze a bajnokságban – 3.20-as oddsért pedig a döntetlen tűnik a legjobb választásnak.

Szelvény:

Szolnok–Ferencváros
V – TippmixPro: 1.20

Fiorentina–Juventus
V – TippmixPro: 2.15

Aston Villa–QPR
X – TippmixPro: 3.20

Tét: 1 000 Ft
Nyeremény: 8 256 Ft

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!