Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan16

Teszünk az első bálozóra… – nyerünk is vele!

 foci, spanyol labdarúgás Nincs hozzászólás

A spanyol bajnokság (Primera División) 19. fordulójának pénteki játéknapján olyat teszünk…, hogy közel a tét háromszorosát nyerjük meg.

A hétközi Király-kupa után pénteken már folytatódik is bajnokság Spanyolországban: az újonc Córdoba hazai pályán fogadja a Primera División első bálozóját, az Eibart.

A két csapat a 2014–2015-ös idényben még nem találkozott egymással, azonban ismerhetik egymást az előző szezonból, amikor még a másodosztályban viaskodtak. Nem jó hír a hazaiak számára, hogy akkor az Eibar oda-vissza megverte őket.

A legutóbbi öt bajnoki mérkőzésen ugyan mindkét csapat három győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget könyvelhetett el magának, mégis inkább a Córdobának van miért aggódnia. Hogy miért? Egyrészt hazai bajnoki mérlege (1-5-3) rosszabb az idegenben mutatott formájánál (2-3-4), másrészt aktuális ellenfele kifejezetten jól teljesít otthonától távol: 4-2-3=meglepetéscsapat!

Az Eibar 8. helye teljesen jogos! Ezért (is):

Megéreztük: az Eibra, azaz a vendégcsapat nyerni fog, mi meg a megtett tét közel háromszorosát tesszük zsebre. Jó lesz így?

Tippünk tehát:

Córdoba–Eibar
V – TippmixPro: 2.80

Január 16., péntek
Primera División, 19. forduló
TV: –

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!