Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr02

“What a fuckin’ game you had btw..?” – Bogdán-interjú

 foci Nincs hozzászólás

Bogdán Ádám

Bogdán Ádám

Jelenleg ő a magyar foci legfényesebben csillogó ékköve. Stabil kezdő lett a Premier League-ben szereplő Bolton Wanderesben és a magyar labdarúgó-válogatottban, emellett imádja a zenét, a fesztiválokat, a kultúrát, roppant intelligens és jó humorú. Ő egy igazi példakép, akinek pályafutására és életvitelére érdemes etalonként tekintenie a fiataloknak. Interjú Bogdán Ádámmal.

Hihetetlenül jól védtél kedden a Tottenham ellen, mindenki agyba-főbe dicsért. Mégis kiestetek.

Nagyon nagy élmény lett volna játszani a Wembleyben, keserű a szám íze emiatt, fantasztikus az egész körítés, ami az FA-kupát körülveszi, meg maga a stadion is ugye… Sajnálom, hogy ki kell hagynom. Hiába védtem tényleg jól, a Spurs fölénk nőtt, hatalmas volt a nyomás rajtunk. De most már a következő meccsre kell fókuszálni. 

Remekül megy a védés, 24 évesen, NB I-es múlt nélkül Jussi Jääskeläinent és Király Gábort is kiszorítottad.

Most tényleg úgy néz ki, hogy jó úton haladok, 15 meccs óta folyamatosan én állok a Bolton kapujában, de óriási a verseny itt a klubnál, oda kell figyelni. Most más dolgom nincs, mint ugyanígy teljesíteni, ugyanilyen hozzáállással dolgozni, koncentrálni. A válogatotthoz meg nyilvánvalóan az kell, hogy a Boltonban rendszeresen játsszak, de annak talán van jelzésértéke, hogy az előző három mérkőzésen én álltam a kapuban…

Olvasd el a teljes interjút a player.hu-n!
Szólj hozzá Te is!