Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan30

Most a Wolfsburg előtt a lehetőség, hogy fogást találjon a Bayern védelmén

 foci, német labdarúgás Nincs hozzászólás

Pénteken folytatódik a német bajnokság (Bundesliga), ráadásul nem is akármilyen mérkőzéssel rajtol a 18. forduló: Wolfsburg–Bayern München. Tippelünk és fogadunk a TippmixPrón!

A csapatoknak valamivel több, mint egy hónapjuk volt a pihenésre és a felkészülésre. A Bayern az első számú riválisánál vendégeskedik, tehát most a legnagyobb az esély arra, hogy elveszítsék a veretlenségüket.

A Wolfsburg második a bajnokságban, 11 pontra lemaradva aktuális ellenfelétől. A zöld-fehérek hazai pályán még nem kaptak ki a Bundesliga aktuális kiírásában (7-2-0), míg minden sorozatot tekintve is csak egyszer betliztek (az Európa-ligában). A 10-3-1-es mutatót bármelyik klub elfogadná!

A bajnokságban közel kétgólos átlagot hoznak, a Hertha elleni vesztes mérkőzést leszámítva eddig minden meccsükön szereztek legalább egy gólt.

Kérdés az, hogy Junior Malanda januárban bekövetkezett tragikus halála, illetve Ivica Olic és Kevin De Bruyne körül kialakult pletykák mennyire hatnak ki a csapat hangulatára és teljesítményére. Ez pedig döntő lehet egy olyan mérkőzésen, ahol száztíz százalékot kell nyújtani!

Az Everton 2–0-ra verte a farkasokat az Európa-ligában:

Nem felelőtlen dolog kijelenti, hogy a Bayern München gyakorlatilag már megnyerte a német bajnokságot. A Bundesligát veretlenül vezeti (14-3-0), úgy hogy 41 gólt rúgott (több, mint 2 gólos átlag) és mindössze 4-et kapott. A bajor csapatnak gyakorlatilag nincs gyengepontja, a védelmén nagyon nehéz fogást találni. A bőrnadrágosoknak nincs ellenfelük a Bundesligában, és talán a nemzetközi kupaporondon sem. A Bajnokok Ligájában csoportjukat megnyerték, ott vannak Európa legjobb 16 együttese között.

A két csapat egymás elleni mérlege markáns Bayer-fölényt mutat, legutóbbi 9 mérkőzésük mindegyikén müncheni győzelem született és mindössze három Wolfsburg-gól. A farkasok utoljára 2009 áprilisában ünnepelhettek, igaz, akkor rögtön 5 gólt vágtak. Nem lesz egyszerű dolga a Wolfsburgnak…

Mi közel biztosra megyünk, és vendég győzelemre szavazunk.

Tippünk tehát:

Wolfsburg–Bayern München
V – TippmixPro: 1.46

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!