Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok

Betfair

Betfair

Betfair

A Betfair egy fogadási tőzsde, ahol az emberek egymás ellen fogadnak. A Betfair kisfilmjei segítenek mindenkinek megérteni a működését és az oldal lényegét.

Az első videó segítséget nyújt a kezdéshez, és hasznos tanácsokat ad a Betfair használatához.

Mitől más a Betfair?

A Betfair fogadási kínálatában minden megtalálható, könnyen, egy helyen. Több ezer lehetőséget kínál különféle sportágat eredményeivel, mérkőzéseivel kapcsolatban – de ez még nem minden!

Az ügyfelek ezenkívül különleges eseményekre fogadhatnak, pókerezhetnek, kaszinó- és egyéb játékokat játszhatnak, továbbá csatlakozhatnak a Betfair fórumán elérhető élénk közösség vitáihoz is.

A Betfair a világ legizgalmasabb, legtöbb lehetőséget kínáló fogadási platformja. Itt megtalálják számításukat akik magasabb szorzókra vágynak, akik a sportágak széles kínálatát keresik, valamint azok is, akik az igazán nagy nyereményekre hajtanak.

A fogadási platform működése miatt azonban sok kezdőnek ijesztő lehet első ránézésre a Betfair. Mi az a Lay fogadás? Hogy lehet egy eredménynek három szorzója is? Mit jelent az In-Play fogadás? A 2.6 magasabb vagy alacsonyabb, mint a 6/4? Hacsak egy tapasztalt Betfaires el nem magyarázta az oldal működését, ezek a kifejezések elsőre bonyolultnak, idegennek tűnhetnek.

Aggodalomra azonban nincs ok, a teljesen magyar nyelvű Betfair Learning minden apró kérdésre választ ad, sőt, rövid videóink segítenek még könnyebben eligazodni a Betfair egyedülálló világában! Az egymás elleni fogadás rendszerének ismertetésétől a legapróbb fogadási tőzsde-tippekig, minden kérdésre választ kaphatunk – ha pedig valaki elakadna, munkatársaink szívesen állnak a fogadók rendelkezésére.

A Betfair Learning magyar nyelvű felülete (GYIK) elérhető ITT.

Regisztrálj most a Betfairre!

További tippek.com által ajánlott fogadóirodák:

Sportingbet bemutatása
Bwin bemutatása

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el Fogadás lépésről-lépésre című írásunkat.