Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok

Bwin

bwin

Talán a világ leghíresebb online szerencsejáték-irodája a Bwin, ami persze leginkább annak köszönhető, hogy roppant hatékony szponzorációs tevékenységet folytat: Európa két elitklubjának, a Real Madridnak és az AC Milannak lett a mezszponzora, így a világ szinte minden pontján megismerhették a site nevét. De emellett – többek között – 2006 óta az összes kosárlabda Európa-, és világbajnokságot támogatja, a FIBA hivatalos globál partnere lett. Nézd meg a bwin oldalát (új ablakban nyílik meg)!

Regisztráció, feltöltés

Mint minden más oldalon, itt is a legfelső sorban találod igen pici betűkkel kiírva a ’Regisztrálj!’ felszólítást. Arra kattintva felugrik a három részből álló regisztrációs űrlap: itt be kell pötyögnöd a személyes adatokat, a számlaadatokat, valamint a megerősítést, melyre arra szolgál, hogy igazold, te bizony elmúltál már 18 éves és az általános szerződési feltételeket is hajlandó vagy elfogadni.

bwin regisztrációs űrlap

A következő lépés a Bwinnél is a pénzfeltöltés. Ezt természetesen nem kell azonnal, bár, ha már regeltél, mehet a pénz is. Több útja is van ennek, a kártyás gyors és praktikus, de van akinek a banki utalás biztonságosabb, de ki lehet próbálni a wallet módszert, vagy akár a FreeBet-kártyát is.

bwin befizetés

Amikor végzel a kitöltögetéssel, kapsz egy aktivációs mélt a megadott e-mail-címre, ahol is a ’számla aktiválás’ gombra kell klikkelni. Ekkor feljön a bwin oldala, ahol ki, majd újra be kell lépni és már aktív is vagy.

bwin regisztráció aktiválása

A Bwin is kínál bónuszt, az ’Ajánlja barátját’ akció lényege, hogy ha sikerült megnyerned egy haverod, hogy ő is lépjen be, 4.000 forintot és egy további 30$-os pókerbónuszt ajándékoznak neked és a barátodnak. A bwin aktuális bónuszai és akciói miatt érdemes megnézni a Bwinről szóló híreinket.

Regisztrálj most azonnal a Bwin-re!

További tippek.com által ajánlott fogadóirodák:

Sportingbet bemutatása
Interwetten bemutatása

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el Fogadás lépésről-lépésre című írásunkat.