Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok

TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig

A TippmixPro a Szerencsejáték Zrt. sportfogadó oldala, amely tulajdonképpen a hagyományos (papírszelvényes, tollas) Tippmix online változata.

Rögös az út a regisztrációtól a fogadásig? Azért nem eszik olyan forrón a kását. Akkor nézzük is!

Mint minden oldalon, itt is a legfelső sorban találhatod a „Regisztráció” feliratot, amelyre rákattintva megjelenik a regisztrációs űrlap. Itt kell megadni a személyes adatokat és a számlaadatokat, valamint jóvá kell hagyni, hogy elmúltál már 18 éves és hajlandó vagy elfogadni a szerződési feltételeket. Érdemes a valódi adatokat megadni, nehogy a nyeremény lehívásakor galiba legyen.

Ezt követően e-mailben kapsz egy linket, amellyel aktiválhatod a regisztrálást. Megnyitás után nincs más dolgod, mint a „Tovább az oldalra” gombra kattintani és máris bejelentkezhetsz.

Ahhoz, hogy fogadhass, előbb pénzt kell feltölteni virtuális TippmixPro-bankszámládra, sajnos pénz nélkül – akárcsak a való életben – itt sem boldogulhatunk. Választhatsz a banki átutalás, a bankkártyás vagy az Abaqoosos feltöltés között. Ezt a folyamatot a későbbiekben bármikor újra megtehetjük.

Amikor már a regisztráción, a bejelentkezésen és az egyenlegfeltöltésen is túl vagy, nincs más dolgod, mint a „Naptár” címke alatt kilistázni az általad kijelölt napra a választott sportág eseményeit és megtenni a kívánt meccsre a tétet.

Fogadni többek közt eredményre, gólok számára, félidei eseményekre lehet, de akár ezek kombinációjára is. Ami fontos, hogy a tétnek minimum 100 forintnak kell lennie.

A fogadás a narancssárga fogadószelvényen jelenik meg a honlap bal oldalán. Biztosan észre fogjuk venni az alapvetően a zöld színű honlapon.

A „Fogadás most” gombra kattintva pedig élesítheted a téte(eke)t és reménykedhetsz, hogy inkább gyarapítod vagyonod, mint legatyásítod magad. Sok sikert!

Ha nagyon elvesztél, a TippmixPro honlapján találsz segítséget, illetve itt egy videoútmutató, amely vizuálisan is segít neked eligazodni: