Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok

Nyereményjáték

feb01

Expekt-tippjáték eredmények – 6. hét

 Nyereményjáték, Promóció 24 hozzászólás

A Expekt-tippjáték utolsó fordulójában egy elmaradt mérkőzés és két nyolc találatig jutó próbálkozó volt a termés. Az átigazolási bumm előtti utolsó fordulóban sem maradtunk meglepetések nélkül, így nyolc találat is elég volt az ötezer forintos feltöltés megszerzéséhez.

Arra egyetlen játékosunk sem számított, hogy az Osasuna elkapja a Real Madridot, az iksszel bepróbálkoztak néhányan, de az egyesre senki sem nyomott. Az Udinese, a Freiburg és a Fulham győzelmére ketten éreztek rá, a Notts County ManCity elleni remijére pedig csak egyetlen olvasó. Ezen eredmények egyértelmű következménye volt, hogy már nyolc találattal meg lehetett nyerni az 5000 forintos díjat, ami kettő játékosnak, zsónak és piqetnek sikerült. Mivel a szabályok egyértelműen rögzítik, hogy egy hónapon belül csak egyszer kaphat nyereményt ugyanaz a játékos (zso már nyert), ezért a 6. heti Expekt-feltöltés piqeté lett.
Jár neki is a gratuláció! Olvass tovább »


jan31

A milánóiak Tippek sikert hoztak – SztárTipp verseny

 Nyereményjáték, Promóció 1 hozzászólás

betclic sztártipp

betclic sztártipp

Nem kis mázli kellett a négy eseményhez, de hát mihez nem kell Fortuna segítsége?… A heti SztárTippet a Tippek.com behúzta, mind a négy meccs jött, 5,500 forintot gyártottunk az egy rugóból, köszönjük a milánóiak segítségét.

A magunk fényezésével kell lezárnunk a BetClic SztárTipp versenyt, egy négyes kombóval megötszöröztük a pénzünket, mindkét milánói csapat megnyerte a meccsét és szerencsére a kis szorzós, fix egyes Twente-Lille páros sem fordított nekünk hátat. A hollandok 0-1-ről fordítva a 90. percben lőtték a győztes gólt, az Inter meg 0-2-ről állt fel… Ekkora mák egy évben (évtizedben!?) nagyjából egyszer lehet.
A többiek teljesítményét ilyen győzelemnél nem illik minősíteni, most mellényúltak, mint ahogy korábban mi is.

Ezek voltak a hétvégi tippek:

Tippek.com tippjei:

Catania-Milan – Milan nyer (1.80) – nyert
Inter-Palermo – Inter nyer (1.70) – nyert
Lille-Lens – Lille nyer (1.40) – nyert
Twente-Feyernoord – Twente nyer (1.30) – nyert
Nyeremény: 1000 forintra 5,570 forint Olvass tovább »


jan27

Csapó Dudi ragaszkodik a Juvéhoz – SztárTipp verseny

 Nyereményjáték, Promóció 3 hozzászólás

Csapó továbbra is hisz a Juvéban

Csapó továbbra is hisz a Juvéban

Hetek óta tartó kudarc és pechszériát szeretne lezárni végre a VIP-brigád, és ezt most mindannyian focival akarjuk elérni. Vagyis Bence sem amerikai focizik most, de persze a “különcködéshez” ragaszkodik. Csapó rendületlenül bízik a Juventusban.

Ugyan a múlt héten cserbenhagyta az Öreg Hölgy Csapó Dudi barátunkat, ő bizony azonnal visszaül a lóra, mely ledobta. A héten az Udinesét vereti el kedvenceivel, talán most sikeresebb lesz. Ennél komolyabb vállalkozás a Catania Milan elleni remije, x-re mindig rizikós tippelni. Bence most velünk focizik, ám nem kimenetelre tippel, sokgólos mérkőzéseket keresett.

Dudi tippjei:

Juventus-Udinese – Juventus nyer (2.10)
Catania-Milan – döntetlen (3.30)
Hercules-Barcelona – Barcelona nyer (1.20)
Osasuna-Real Madrid – Real nyer (1.25)
Lehetséges nyeremény: 1000 forintra 10,040 forint Olvass tovább »


jan26

Expekt tippjáték – 6. forduló

 Nyereményjáték, Promóció 4 hozzászólás

expekt tippjáték

expekt tippjáték

Ki szeretne még ötezret nyerni? Gyerünk gyerekek, ahogy már említettem, a játék véges, márpedig tippelni és nyerni nagyon jó. A Supertoto ismét ínyenceknek való tippsort állított össze, bele kell ásnunk magunk mindegyik nagy ligába. Öt rugóra fel!

Kellemetlen FA-kupa-mérkőzésekkel kezdődik a tippsor, és legalább ekkora gond, hogy beférkőzött két francia bajnoki is, ami minden kupán túltesz. A német és olasz összecsapásokkal minden rendben, jöhetnek, de úgy vélem, a két spanyol ütközet sem kifogásolható, bár az Osasuna például megszorongathatja a Realt. Játssz és nyert 5000 HUF feltöltést! Olvass tovább »


jan25

Öt percen múlott – SztárTipp verseny

 Nyereményjáték, Promóció Nincs hozzászólás

SztárTipp verseny

SztárTipp verseny

A Bundesligát vezető, a bajnoki cím felé elképesztő magabiztossággal lépegető Dortmund kezébe tettük a sorsunkat a hétvégén, Csapó Dudi és a Tippek is várta a sárgák hazai sikerét. Tudtuk, ha bukik a Borussia, mi is vele bukunk. A 85. percig nem is volt semmi gond…

Nem volt lehengerlő a Dortmund a Stuttgart ellen, ám az első félidő hajrájában egy formás támadás végén Götze góljával vezetést szerzett. A második félidőben számtalan helyzetet kidolgozott az éllovas, de vagy Ulreich védett hatalmasat, vagy ha már ő sem volt, akkor fölé, mellé durrantottak a hazaiak. Lewandowski például az üres kaput sem találta el. Aztán persze ismét beigazolódott a közhelyes futballtörvény, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és a svábok a 85. percben(…) egyenlítettek. A Tippeknek ez az egy meccse ment el a négyből, Csapónál a Juventus sem jött be, Bence pedig ismét peches volt az NFL-lel.

Ezek voltak a hétvégi tippek:

Dudi tippjei:

Sampdoria–Juventus – Juventus nyer (2.50) – nem nyert (D)
Dortmund–Stuttgart – Dortmund nyer (1.60) – nem nyert (D)
Bolton–Chelsea – Chelsea nyer (1.65) – nyert
Nyeremény: 1000 forintra 0 forint Olvass tovább »


jan24

Expekt-tippjáték eredmények – 5. hét

 Nyereményjáték, Promóció 7 hozzászólás

A héten ismét a Super volt a könnyebbik totó, kevesebb váratlan eredmény született, így a tizenegy találat sem volt elég az egyértelmű győzelemhez, négyes holtverseny alakult ki, sorsolással kellett dönteni az ötezres feltöltésről. Alant elolvashatjátok, ki volt a szerencsés.

Egyetlen egy párharcban született idegenbeli győzelem, a Sunderland mentette meg a vendégek becsületét. Ennek mondjuk kevesen örülhettek, mindössze fél tucat játékos érezte meg a “fekete macskák” sikerét. Az Aston Villa Man. City ellen aratott győzelmére meg csak ketten gondoltak, ezzel szemben a Manchester United és az Arsenal sima hazai diadala százszázalékos sikert hozott. Tizenegy találattal lehetett most nyerni, Andras, Rédei Csaba, McLarenF1 és balucaptain jutott el eddig, a sorsolás pedig utóbbinak hozott szerencsét és az ezzel járó 5000 forintos Expekt-feltöltést.

Ne maradj ki te sem a jóból, regisztrálj az Expektre és tippelj a Supertoto tizennégy meccsére.
Olvass el mindent a játékról!

Olvass tovább »


jan20

A Dortmundban bízva – SztárTipp verseny

 Nyereményjáték, Promóció Nincs hozzászólás

két versenyző is bízik a Dortmundban

két versenyző is bízik a Dortmundban

A múlt heti csúfos leszereplés után újult erővel vágunk bele a Sztártippbe, mindenki a maga jól megszokott örvényén. Csapó és a Tippek a focinál maradt, sőt mindkét játékos a Dortmundban bízik – nem alaptalanul -, vagyis a Borussia esetleges bukása a két VIP kudarcát is jelentené. Folytatódik a BetClic SztárTipp verseny!

Csapó Dudi kivételesen nem választott ordító meglepetést, egyedül a Juventus genovai győzelmével rizikózik, de ez nem számítana annyira váratlan eseménynek, elvégre a “zebrák” erősebbek Komanéknál, még ha borzasztó nehéz is nyerni a Stadio Luigi Ferrarisban. A Dortmund a legnagyobb rivális Leverkusen otthonában is győzött, a bukdácsoló VfB-t csak legyűri. Bencét sem tántorítja el, hogy mostanában nem hoz neki szerencsét az NFL, bizalma töretlen. Így kell ezt!

Dudi tippjei:

Sampdoria–Juventus – Juventus nyer (2.50)
Dortmund–Stuttgart – Dortmund nyer (1.60)
Bolton–Chelsea – Chelsea nyer (1.65)
Lehetséges nyeremény: 1000 forintra 6,600 forint Olvass tovább »


jan19

Expekt tippjáték – 5. forduló

 Nyereményjáték, Promóció Nincs hozzászólás

expekt tippjáték

expekt tippjáték

Az elmúlt hetek eredményei alapján tíz találatra szükség van a végső sikerhez, ennyivel már odakerülhet az Expekt-számládra az 5,000 forint. Látható, közel sem egy lehetetlen küldetésről van szó, de azért bele kell nyúlni egy-két meglepetésre. Ússz rá a nyereményre ezen a héten is!

A hét angol mérkőzés mellé egy Bundesliga-bajnoki érkezett és persze jutott olasz és spanyol párharc is. A vegyes felvágottban bőven akar fix kimenetel, de a győzelmet a boruló papírformával és a háromesélyek megérzéssel lehet megszerezni. Csatlakozzatok a korábban az ötezret már behúzó timanid, wzotyo, zso trióhoz! Olvass tovább »


jan18

Lesz jobb… – SztárTipp verseny

 Nyereményjáték, Promóció Nincs hozzászólás

BetClic SztárTipp-verseny

BetClic SztárTipp-verseny

A kilenc eseményből kettőt sikerült eltalálnia a három VIP-játékosnak, azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy volt jobb, lesz jobb… Azt a két meccset Dudi húzta be, a Dortmund győzelme azért így is szép találat volt.

Csapó Dudi két töltelék mérkőzést rakott két magad odds mellé, ám a Real nem tudta legyőzni az Almeríát, ahogy VIP-nk fogalmazott, nem bírta a nyomást. A Barcelona ellenben simán hozta a kötelezőt, a Dortmund is tovább szárnyal, a Tottenham viszont nem volt képes megszakítani a MU veretlenségét. Bence csalódása még nagyobb, a Pittsburgh-Baltimore ütközet több szempontból is odavágta BetClices szakértőnket. A Tippek meg jobb lesz, ha már most a következő szelvényre koncentrál…

Ezek voltak a hétvégi tippek:

Dudi tippjei:

Barcelona-Málaga – Barcelona nyer (1.08) – nyert
Tottenham-Man. United – Tottenham nyer (2.90) – nem nyert (D)
Almería-Real Madrid – Real nyer (1.25) – nem nyert (D)
Bayer Leverkusen-Dortmund – Dortmund nyer (2.90) – nyert
Nyeremény: 1000 forintra 0 forint Olvass tovább »


jan17

Expekt-tippjáték eredmények – 4. hét

 Nyereményjáték, Promóció 8 hozzászólás

Természetesen a héten is megy az ötezer forint, az Expekt Supertoto él és virul, a játék pedig pofon egyszerű. A hétvégén is eklektikus tippsort kaptunk, minden nagy bajnokságból kaptunk pár mérkőzést. Volt aki tízet talált el a tizennégyből, egyesélynél ugye tudjuk, hogy ez mekkora értékkel bír!?

Hogy a Real pontvesztése megvolt-e zsonak, nem tudni – talán elárulja -, de az tény, hogy az Almería, az Udinese és a Hannover kavarása ellenére tíz találatot jegyez, ami eggyel több, mint Petozso és a Tippek.com eredménye. Ezzel zso barátunk 5,000 forint Expekt-feltöltéshez jut, amihez szívből gratulálunk.

Ne maradj ki te sem a jóból, regisztrálj az Expektre és tippelj a Supertoto tizennégy meccsére.
Olvass el mindent a játékról!
Olvass tovább »


jan13

A Tottenhamé lesz a MU skalpja? – SztárTipp verseny

 Nyereményjáték, Promóció Nincs hozzászólás

Csapó szerint elkaphatja a Spurs a MU-t

Csapó szerint elkaphatja a Spurs a MU-t

Az elmúlt héten is nyeremény nélkül maradt a három VIP-vetélytárs, ennek ellenére a most következő hétvégére még nagyobb fába vágjuk a fejszénket. Mérettesd meg te is magad a BetClic Sztártipp-versenyén!

Csapó Dudi két közel háromszoros pénzt fizető kimenetelt is választott a biztos befutó hispán duó (Barca, Real) mellé. A Manchester United első vereségét jósolja, a Tottenham veheti el a veretlenségét. Valamint az ősszel szárnyaló Dortmund leverkuseni sikerét is a kombójába illesztette. Bence amerikázik, a Tippek pedig a megszokottól kicsit eltéve csak magas(abb) oddsszokkal próbál operálni.

Dudi tippjei:

Barcelona-Málaga – Barcelona nyer (1.08)
Tottenham-Man. United – Tottenham nyer (2.90)
Almería-Real Madrid – Real nyer (1.25)
Bayer Leverkusen-Dortmund – Dortmund nyer (2.90)
Lehetséges nyeremény: 1000 forintra 11,350 forint Olvass tovább »


Heti totó tippek (8/1. hét)

1. FC Köbenhavn - Chelsea 2
2. Lyon - Real Madrid 2
3. Internazionale - Bayern München 2
4. Marseille - Manchester Utd. 2
5. Blackpool - Tottenham 2
6. Arsenal - Stoke City 1
7. Porto - Sevilla 1
8. Liverpool - Sparta Praha 1
9. PSV - Lille 1,x
10. Sporting CP - Rangers 1
11. Ajax - Anderlecht 1
12. Villarreal - Napoli 1
13. Twente - Rubin Kazany 1
+1. VfB Stuttgart - Benfica x

Kiemelt tippmixek

Holnap, 17:45 Porto - Sevilla 1.75|3.35|4.15
Holnap, 20:30 Internazionale - Bayern München 2.11|3.25|3.05
Holnap, 20:30 Marseille - Manchester Utd. 3.30|3.00|2.10

Totó eredmények (7/2. hét)

1. Dortmund - St. Pauli 1
2. Freiburg - Wolfsburg 1
3. Hamburg - Werder Bremen 1
4. Hannover - Kaiserslautern 1
5. Hoffenheim - 1. FC Köln x
6. Mainz - Bayern München 2
7. Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart 1
8. Bologna - Palermo 1
9. Internazionale - Cagliari 1
10. Lecce - Juventus 1
11. Chievo - Milan 2
12. Genoa - Roma 1
13. Fiorentina - Sampdoria x
+1. Mönchengladbach - Schalke 1
Mito