Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan06

A Villarrealban bízik a VIP-tippelőnk – SztárTipp verseny

 Nyereményjáték, Promóció 1 hozzászólás

Ha Nilmar hozza a formáját, valóban lehet keresnivalója a Villarrealnak

Ha Nilmar hozza a formáját, valóban lehet keresnivalója a Villarrealnak

Az új év első hetében is előállt valami meglepővel Csapó Dudi a SztárTipp versenyben, most épp a Real hazai pontvesztését álmodta meg a Villarreal ellenében. Eddig remekül érezte VIP versenyzőnk a meglepetéseket, lehet, hogy most is!?… Hallgatsz Dudira? Vagy inkább Bencével, esetleg a Tippekkel tartasz?

A legutóbbi körben a Roma milánói győzelmét jósolta meg olimpiai bajnokunk, ám végül nyerni nem tudott, mert az OM cserben hagyta. De a meglepetéseket nagyon érzi Csapó, tehát mindenképp érdemes elgondolkodni a tippjén. Bence szereti a kuriózumokat, így aztán most snooker tippel állt elő, természetesen a megszokott NFL mellett.
Itt vannak a tippek és a nyilatkozatok, magyarázatok:

Dudi tippjei:

Deportivo-Barcelona – Barcelona nyer (1.20)
Manchester Utd.-Liverpool – MU nyer (1.65)
Real Madrid-Villarreal – döntetlen (5.75)
Lehetséges nyeremény: 1000 forintra 11,390 forint

“A Manchester nagyon jó sorozatban van, nem hiszem, hogy ez megváltozik a gyenge Liverpool ellen. A Barca sorozata sem valószínű, mert az ő játékuk már-már lidércnyomással ér fel az ellen számára. A Madridnál viszont szerintem a gyenge védelem előbb utóbb összehoz egy döntetlent, és én éppen ezért hibát várok tőlük.”

Bence tippjei:

Snooker, The Masters: Ali Carter–Peter Ebdon – Carter nyer (1.55)
NFL: Kansas City Chiefs–Baltimore Ravens – Kevesebb, mint 40.5 pont esik (1.88)
Lehetséges nyeremény: 1000 forintra 2,910 forint

“Carter 4-0 -ra áll kettejük párharcában, bízok benne, hogy ez eleve őt teszi nyugodtabbá. Míg Carter folyamatosan egyre feljebb tör a világranglistán, addig Ebdon épp az ellenkező irányba tart. Szerintem a fiatalabb angol nyeri ezúttal is a meccsüket, legalábbis semmi jele, hogy másképp kéne történjen.
A Chiefs – Ravens meccsen futójáték dominanciát várok (mindkét csapatra ez jellemző) - a tét nagyságához mérten kicsi kockázatvállalással a csapatok részéről, ami mindenképp a kevés pont felé billentheti a mérleget.”

A Tippek.com korábbi kudarcaiból tanulva most kevesebb eseménnyel próbálkozik, és azok se túl rizikósak. Három hazai győzelem, amiből csak az egyik dobja meg az összoddsot, a két olasz meccs pedig a biztosra megyek-kategória. A Mallorca hazai pályán még mindig kiváló mérleggel bír, a kilenc meccsén csak három gólt kapott! Van ugyan két veresége, de legutóbb szétszedte a Hérculest (3-0). A Milan remekel, ráadásul felépült Pato és érkezett Cassano. A Lazio meg annyira esélyes a Lecce ellen, hogy szinte csak bukni lehet rajta. De én azért bízom a rómaiakban.

Tippek.com tippjei:

Mallorca-Almería – Mallorca nyer (1.75)
Lazio-Lecce – Lazio nyer (1.40)
Milan-Udinese – Milan nyer (1.45)
Lehetséges nyeremény: 1000 forintra 3,552 forint

A BetClic minden héten kisorsol egy olyan olvasót, aki az előző héten, és egy olyat, aki azt megelőzően bármikor a Tippek.com-on lévő bannerekről regisztrált. Ők ketten szintén kapnak az adott héten 1-1 ezer forintot, amivel ugyanúgy fogadhatnak.
Ám akkor sem kell csüggedni, ha mást sorsoltak ki, bárki részt vehet a játékban ezer forint saját tőkével. Mindössze annyi a teendőd, hogy regisztrálsz a BetClic-en, feltöltöd a számládát, fogadsz ezer forint értékben, és azonosítódat elküldöd e-mailben az alábbi címre: sztartipp@betclic.com.Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!