Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec09

Előzhet a veretlen MU – SztárTipp verseny

 Nyereményjáték, Promóció Nincs hozzászólás

A Man. United győzelmével megelőzné az Arsenalt

A Man. United győzelmével megelőzné az Arsenalt

Csapó Dudi manchesteri győzelmet vár a Premier League-rangadón, de a londoni derbit is betette a kombinációjába. És persze nem hagyta ki kedvenc olasz együttesét sem, mint ahogy Bence is maradt nagy szerelménél az NFL-nél. A Tippek ezen a héten is focizik, ez csak természetes. Gyere és játssz te is a a SztárTipp versenyen!

Az előző héten mindhárom VIP-játékosnál csúszott hiba a tippsorban, igaz Csapó Dudinak remek megérzései voltak, hiszen a Schalke és a Juventus győzelmére is ráérzett. Ezen a héten az angolokra fókuszál, jó lesz megfogadni tanácsait, Bence meg természetesen a tengerentúlon marad. Folytatódik tehát a BetClic SztárTipp játéka, amiből jó, ha te sem maradsz ki!

A BetClic minden héten kisorsol egy olyan olvasót, aki az előző héten, és egy olyat, aki azt megelőzően bármikor a Tippek.com-on lévő bannerekről regisztrált. Ők ketten szintén kapnak az adott héten 1-1 ezer forintot, amivel ugyanúgy fogadhatnak.
Ám akkor sem kell csüggedni, ha mást sorsoltak ki, bárki részt vehet a játékban ezer forint saját tőkével. Mindössze annyi a teendőd, hogy regisztrálsz a BetClic-en, feltöltöd a számládát, fogadsz ezer forint értékben, és azonosítódat elküldöd e-mailben az alábbi címre: sztartipp@betclic.com.

Dudi tippjei:

Manchester United–Arsenal – H; Manchester nyer (2.00)
Tottenham–Chelsea – D; Döntetlen lesz (3.30)
Juventus–Lazio – H; Juventus nyer (1.90)
Lehetséges nyeremény: 12,540 forint

“A Tottenham eddig is több nagy csapatot meg tudott lepni, és nekem is sokszor szerencsét hoztak, úgyhogy egy döntetlen erejéig most is bízom bennük. A Chelsea-nél pedig már az a kérdés, hogy Ancelottit mikor rúgják ki…
Az Manchester és az Arsenal párviadalából előbbit várom győztesnek, míg a Juventus–Lazio meccsen természetesen jó szurkolóként a Zebrákra teszek.”

Bence tippjei:

Washington–Tampa Bay – H; Washington nyer (2.00)
San Francisco–Seattle – San Francisco legalább 5 ponttal nyer (1.80)
New Orleans–St. Louis – Legalább 48 pont esik (1.90)
Lehetséges nyeremény: 6,840 forint

“Korábban mindenki azt várta, hogy a Washington jobban fog állni, végül a Tampa szerepelt jobban, de ők is elcsúsztak az utóbbi két meccsükön, így már nincs sok esélyük a rájátszásra. Itt inkább a rossz széria folytatására, a lélektani tényezőre teszek. A 49ers esetében is mindenki biztos playoff szereplést jósolt, ehhez képest, ha most nem nyernek akkor végük van, mert ezt a találkozót be kell húzniuk hazai pályán, ezért bízom a hendikepes tippben is.
Saints–Rams meccs esetében csak megérzésre alapozok. A St. Louis idegenben az egyik legrosszabb csapat, de így decemberben szerencséjük lesz, és fedett pályán játszhatnak New Orleansban. Ez arra lesz jó, hogy az idegenbeli pontszegénységüket feledtetni tudják. Márpedig a Saints sem fog lemaradni ehhez képest.”

Én ismét nem követtem a kevesebb néha több elvet és betuszkoltam öt focimeccset a kombómba. Elég nagy rizikó egy 1,45-ös szorzóval rendelkező meccset megjátszani, mert szinte csak veszíteni lehet vele, de a Fürth annyira esélyes, hogy nem létezik, hogy ne nyerjen. A Palermo hazai környezetben mindig is kiválóan szerepelt, legutóbb a Romát verte, de előtte a Catania és a Genoa is meghajolt a Stadio Renzo Barberában. A Pachuca mexikói élcsapathoz méltóan nem vallhat szégyent egy kongói együttes ellen, a Nürnberg meg teljesen szétesett év végére.

Tippek.com tippjei:

Palermo – Parma – H; Palermo nyer (1.70)
Rapid Wien – Wacker Tirol – H; Rapid nyer (1.50)
TP Mazembe – Pachuca – V; Pachuca nyer (1.65)
Hoffenheim – Nürnberg – H; Hoffenheim nyer (1.60)
Greuther Fürth – Oberhausen – H; Fürth nyer (1.45)
Lehetséges nyeremény: 9,761 Ft forint
Szólj hozzá Te is!