Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec02

Elúszik a Bayern bajnoksága!? – SztárTipp verseny

 Nyereményjáték, Promóció 1 hozzászólás

Dudi megvereti a Bayernt, a Tippek pedig Dortmund-sikert vár

Dudi megvereti a Bayernt, a Tippek pedig Dortmund-sikert vár

A BetClic kirakatembere, a sztártippelő Csapó Dudi szerint a hétvégén végleg lemondhat a bajnoki címvédésről a Bayern München, el fog vérezni Gelsenkirchenben. A Tippek kevesebb kockázatot vállal, de talán megtérül. Neked van valami tuti megérzésed? Szállj be a SztárTipp versenybe!

Ma végre elindul élesben a BetClic SztárTipp játéka, összeméri erejét Csapó Dudi, Bence és a Tippek.com, de amint azt tegnap olvashattátok,  a BetClic minden héten kisorsol egy olyan júzert, aki az előző héten, és egy olyat, aki azt megelőzően bármikor a Tippek.com-on lévő bannerekről regisztrált. Ők ketten szintén kapnak az adott héten 1-1 ezer forintot, amivel ugyanúgy fogadhatnak.
Ám akkor sem kell csüggedni, ha mást sorsoltak ki, bárki részt vehet a játékban ezer forint saját tőkével. Mindössze annyi a teendőd, hogy regisztrálsz a BetClic-en, feltöltöd a számládát, fogadsz ezer forint értékben, és azonosítódat elküldöd e-mailben az alábbi címre: sztartipp@betclic.com.

Nézzük akkor a tippeket. Dudi rögtön egy több mint háromszoros pénz hozó meccset szemelt ki magának, elvereti a Bayernt…

Dudi tippjei:

Schalke 04–Bayern München – H; Schalke nyer (3.25)
Catania–Juventus - V; Juventus nyer (2.10)
Lazio–Inter - D; döntetlen lesz (3.10)
Lehetséges nyeremény: 21,160 forint

“Döntetlenre számítok, mert most már előrelépett az Inter valamennyire, nincsenek olyan nagy válságban, a Lazio kezdeti lendülete pedig kifulladóban van.
A Juventusnak roppant nehéz dolga lesz Cataniában, de mivel Juve-szurkoló vagyok, bízok a sikerükben”
Szerintem ezzel a meccsel végleg eldől, hogy a Bayern nem szól bele az idei bajnoki címbe. Gelsenkirchenben nem jósolok nekik sok jót, azzal együtt, hogy a Schalke sem rossz csapat.”

Bence tippjei:

Tenisz, Davis-kupa: Szerbia–Franciaország – H; továbbjutó: Szerbia (1.45)
NFL, Minnesota Vikings–Buffalo Bills – V; BUF Bills (3.00)
San Diego Chargers–Oakland Raiders – több mint 45 pont esik (1.80)
Lehetséges nyeremény: 7,830 forint

“A Djokovics vezette szerb csapat még sosem kapott ki Belgrádban, mint ahogyan Djokovics is veretlen idén egyesben a Davis-kupában. A franciák gyönyörűen szerepeltek eddig, de szerintem még Tsongával együtt is kevesek lennének, hát még nélküle.
A vikingeknél kérdéses Adrian Peterson játéka, Favre pedig közel áll a végső nyugdíjaztatáshoz. A Bills hihetetlen mennyiségű peches meccset produkált eddig a szezonban – ezek közül az élcsoportban van a hétvégi Steelers elleni hosszabbításban elszenvedett vereség is – három meccsből egyet biztos elcsípnének a jelenlegi leosztásban a Minnesota ellen.
Sok pont lesz a Chargers – Raiders összecsapáson, Rivers eleddig ellenállhatatlan, az Oakland is ponterős lesz ezen a meccsen úgy vélem.”

Én egyik meccsel sem vállaltam akkora kockázatot, mint vetélytársaim, ám eggyel több eseményt választottam. És akárcsak Dudi, maradtam a jól bevált focinál. A Dortmund mind a hét idegenbeli meccsét behúzta, így nem nagy bátorság behúzni az előző három körben vereséget szenvedő Nürnberg elleni sikert. A Samp a pocsék formában lévő – az elmúlt kilenc fordulóban kettő pontot szerzett – Barit fogadja, a Wolfsburg pedig azt a Werdert, mely az előző négy idegenbeli meccsén úgy kapott ki, hogy tizenöt gólt szedett be.
A Sedan hazai pályán nyolc mérkőzésen huszonkét gólt lőtt, hat meccset megnyert és kétszer remizett. Mivel a Reims még nyeretlen idegenben (0-2-6), elég jónak tűnik ez az odds.

Tippek.com tippjei:

Nürnberg – Borussia Dortmund – V; Dortmund nyer (1.65)
Wolfsburg – Werder Bremen – H; Wolfsburg nyer (2.00)
Sampdoria – Bari – H; Samp nyer (1.60)
Sedan – Reims – H; Sedan nyer (1.55)
Lehetséges nyeremény: 8,184 forintHozzászólások
 • juannavi december 03. 12:15 (#1) | Válaszolok

  Akkor a tippjeim:

  1.
  Schalke 04–Bayern München – V (2.10)
  Catania–Juventus – H (3.40)
  Lazio – Inter – H (2.75)

  2.
  Szerbia–Franciaország – H (1.45)
  Minnesota Vikings–Buffalo Bills – V; BUF Bills (1.40)
  San Diego Chargers–Oakland Raiders – kevesebb mint 45 pont esik (1.90)
  2/3

  3.
  Nürnberg – Borussia Dortmund H (4.50)
  Wolfsburg – Werder Bremen D (3.60)
  Sampdoria – Bari H (1.60)
  Sedan – Reims V (7.00)
  3/4


Szólj hozzá Te is!