Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug19

Csajok

 olimpia 2 hozzászólás

Vérten Orsi 6 gólt lőtt

Jöhet a közhelyparádé: fordult a kocka; egyik szemem sír, a másik nevet; 120% kellett (volna). Konkrétan arról van szó, hogy a két magyar női csapat meccsén két meglepetés született. A kézilabdások simán elverték Romániát, holott esélytelenebbek voltak, ellenben a jóval esélyesebb vízilabda-válogatottunk vereséget szenvedett Hollandiától az elődöntőben…

Annak ellenére – vagy épp azért -, hogy Hajdú mester elfordult a csapattól, és kívülállóként éli meg a kudarcokat (nem érti, hogyan lehetnek ilyen motiválatlanok a lányok. Hát nem ő a szövetségi kapitány?… Nem neki kell(ene) motiválni őket? Ő a főnök, övé a felelőség is!) fantasztikusan összeszedték magukat a csajok, és végig vezetve, nagyszerű játékkal végül is simán legyőzték Romániát. Azok után, hogy Oroszország és Dél-Korea úgy elverte a csajokat, mint a szél.
De megmutatták a világnak és a kapitánynak, hogy nem szabad őket leírni. Négy között tehát a magyar női kézi-válogatott!

A vízilabdás lányok is négy közé jutottak, ám ott sajnos nem azt a teljesítményt nyújtották, amit a csoportkörben, és egy góllal alulmaradtak a gyengébbnek vélt hollandoktól. Egyelőre tehát nincs garantálva az érem, és hát ismerve Ausztrália erejét a bronz is meglehetősen elérhetetlennek tűnik.

Kézilabda, nők – negyeddöntő
Magyarország – Románia 34-30 (16-14)

Vízilabda, nők – elődöntő
Magyarország – Hollandia 7-8 (2-1, 1-3, 3-3, 1-1)Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!