Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl31

Tippmix 31/1. hét – Gyurta Dani olimpiai bajnok lehet!

 olimpia, Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Gyurta Dániel 2004-ben 15 évesen berobbant az olimpián, második lett 200 méter mellen, úgy, hogy még kábé itthon sem ismerte senki. Aztán Dani celeb lett és tiniként ezt rosszul viselte. Aztán felnőtt, megkomolyodott és immár négy éve uralja a 200-as mezőnyt mellúszásban. És ezt most Londonban meg is mutatja!

Igazán ma délelőttig volt érdemes fogadni Gyurtára, azóta megrendezték a előfutamokat és persze a legjobb idővel suhant be az középdöntőbe. Így most 1,58-ért tolhatjuk rá a szelvényre, de mindenképp érdemes. A japán mellkirály, Kitadzsima Koszuke négyszeres olimpiai bajnok a legnagyobb ellenfele, ám az utóbbi időben már inkább a mi Danink nyeri a párharcaikat. Gyurta 2009-ben és 2011-ben is világbajnok lett a számban, a rá következő években meg persze az Eb-t is megnyerte. Négy éve verhetetlen kétszázon, most kell feltenni az i-re a pontot. Fel fogja, remek formában van és kizökkenthetetlennek tűnik. 

Mivel levitték az oddsot, érdemes mellécsapni még pár BL-meccset is. Az izraeli bajnoknak otthon kötelező legyőznie a Bakut, a Slask Wroclaw pedig jobb csapat, mint a Helsingborg, főleg Lengyelországban.

154 Gyurta Dániel 1. (H), 2. (D), más (V) helyen végez 200 m mellen

H – tippmix: 1,58

Olimpia – úszás, 200 férfi mell
fogadási határidő: szerda, 20:15

197 Hapoel Ironi KS – Neftcsi Baku

H – tippmix: 1,51

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, selejtező, 1. mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 18:15

215 Slask Wroclaw – Helsingborg

H – tippmix: 1,51

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, selejtező, 1. mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 20:30
Szólj hozzá Te is!